2 Nisan 2014

Filiz Özkol'dan Nisan Ayı Burç Yorumları ;)

KOÇ: 
İş: 
Nisan’da; cesur tavırlar içinde olacaksınız. Bu dönemde sizi dizginlemek oldukça zor olacak. Kararlı bir şekilde savunduğunuz fikirlerinizden taviz vermeyeceksiniz. Ortak çalışmalarınız ve dostluklarınızda hakim bir tavır sergileyerek kendi düşüncelerinizi karşı tarafa dikte edeceksiniz. Satürn madde evinizde sizi olumlu şekilde destekleyecek. Çalışkanlığınızın karşılığında elde edeceğiniz maddi olanaklarınızı doğru yerlerde değerlendirmesini öğreneceksiniz. Jüpiter size ev ve eşya aldırıyor. Evinizi yenilemek için tam sırası… Mars ve Satürn geri giderken sürümcemede olan işleriniz tamamlayabilirsiniz..
Aşk:
9 Nisan’dan sonra kişisel evinizde Uranüs Merkür ve güneş muhteşem sürprizlerle karşınızda olacak. Duygularınızda ve isteklerinizde ileriye yönelik bir artış gözlenecektir. Nisan  ayı sizin için çok özel olacak. Aşkta gerçek duygularınızın anlamını irdeleyeceksiniz. Bazı ilişkilerinize belli bir mesafe getireceksiniz. Değer yargılarınız ve sezgileriniz artıyor.
Sağlık:
Nisan’da; Sağlık gezegeniniz Merkür kişisel evinizde. Bu ay oldukça hareketlisiniz..Gergin olduğunuz anlarda, hızla size rahatsızlık veren düşünceyi veya ortamı terk etmelisiniz. Kendinizle ilgili değişimler,sizi mutlu edebilir..

BOĞA:
İş: 
Nisan’da; çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız. Ay boyunca Satürn’ün geri hareketi nedeniyle, mesleki konularda yavaşlamalar söz konusu..
Aşk:
9 Nisanda Venüs 11.evinizde ilerliyor ve Neptünle olumlu bir etkileşim sağlıyor. Çevrenizde beğenilecek ve arkadaşlarınızla güç birliği içinde olacaksınız. Duygularınız güçleniyor ve yılın en olumlu günlerinden birini yaşıyorsunuz. Venüs; sosyal başarıları ve statünüzü desteklerken ilişkilerinizi diplomatik bir şekilde kullanacaksınız..Mars’ın ters hareketi sosyal ilişkilerinizde zorluklara neden olacak, yanlış anlaşılmalar yüzünden fikir tartışmaları çıkacaktır. Evlilik kararlarınızı geciktirmelisiniz.
Sağlık:
15 NİSAN’DA çalışma ve sağlık evinizde Ay tutulması yaşıyorsunuz. Hayal kırıklığı ile gelen bir değişim hayatınızla ilgili önemli kararlar almanıza neden olacak.

İKİZLER:
İş:
7 Nisana kadar  kariyer eviniz çok yoğun. Oldukça güçlü pozisyonlarda çalışarak, işbirliği içinde olduğunuz kişileri düşüncelerinizle etkileyeceksiniz. Bazıları da, iş arkadaşlarınızdan biriyle duygusal ilişkilere girebilir. İlginç bir dönem ve sizin davranışlarınızla daha da orijinal hale gelecek. Plüton 8. Evinizde geri hareketini yapıyor.. Sorumluluklarınızdan kaçmak yerine, işinize sıkı bir şekilde sarılmalısınız.
Aşk:
14 Nisan’da  5. evde gerçekleşecek olan “dolunay”la birlikte Ay Tutulması; sosyal ilişkilerinize yeni bir düzen getirecek. Dost zannettiğiniz kişilerin gerçek yüzünü göreceksiniz. Bazı misyonların size cephe aldığını göreceksiniz.
Sağlık:
Nisan’da sağlığınız konusunda hassaslaşabilirsiniz. Bazılarınız takıntılı bir şekilde kendisine hastalıklar icat edebilir. Düşüncelerinizi bu konuda yoğunlaştırabilir ve yakınlarınızın ilgisini üzerinize çekmek isteyebilirsiniz.

YENGEÇ:
İş:
5 nisana kadar Venüs karşıt finans evinizi destekliyor. Parasal hareketlerin hızlı gelişeceği görünüyor. Maddi hırslarınız ön planda olacak. Kendinizi güven içinde hissetmek istiyorsunuz. Paraya ve lükse olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya yöneltecek.
Aşk:
Nisan boyunca; Mars, aşk ve sosyal hayatınızın ve ailenizin enerjisini yüksek tutuyor. Mars; çevre ilişkilerinize hareket getirirken çözüme ulaşması gereken sorunlar gündeme gelirken, geçmişte biriktirdiğiniz sorunları ebeveynlerinize karşı açığa vurabilirsiniz. Aşk hayatınıza aileniz yorum getirebilir. Bolluk ve fırsatlar gezegeni “Jüpiter” her türlü olumsuzluklara karşı sizi korumaya devam ediyor.
Sağlık: 
Nisan ayında; sağlık konusunda  oldukça hassassınız. Ayın ilk günlerinde ayaklarınızı ve karın bölgenizi üşütmemeli, cinsel organlarınızı dış etkenlere karşı korumalısınız. Ayın ikinci yarısı; Yüzünüzü ve başınızı korumalısınız. Değişen hava koşulları sizi olumsuz etkileyecektir. Kazalara karşı tedbirli olmalısınız.

ASLAN: 
İş:
7 Nisan’a kadar Merkür Karşıt eviniz Kovada ilerliyor. Sosyal aktivitelerden kazançlı çıkacaksınız. Partneriniz veya sevdiğiniz kişiyle maddi kazançlarınızı birleştirebilir, size gelir sağlayacak çalışmalarda bulunabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz alanları belirlemelisiniz.
Aşk:
Nisanda; Jüpiter  12 bilinçaltı evinizde ilerliyor. Karşınıza çıkan kişileri gözünüzde büyütebilir, onlara farklı anlamlar yükleyebilirsiniz. Aşk ilişkinizde sır olmayı tercih edebilirsiniz. Bu günlerde karşınıza çıkacak olan kişilere dikkat etmelisiniz. Yasak aşk duyguları, sonradan başınızı ağrıtabilir.
Sağlık: 
Plüton 14 nisan’da sağlık evinizde retro yapıyor. Tartışmalarda arkadaşlarınızı yargılamadan dinlemelisiniz. Zihinsel yorgunluk söz konusu. Daha az yemek yemeli ve spor yapmalısınız.

BAŞAK:
İş:
6 Nisan’dan sonra; Venüs zıt burcunuz Balık’ta..Bu ay iletişim çok önemli. Kısa yollar ve kazançlar sizi mutlu edecek. Akıcı konuşmalarınızla, karşınızdakilere savunma olanağı vermeden etki altına alıyorsunuz. Zihinsel faaliyetlerinizi güçlü bir şekilde dışa yansıtacaksınız. Karşınızdaki kişiler, bu kadar yoğun bir projeyi nasıl yapılandırarak ortaya çıkardığınıza şaşırabilirler.
Aşk:
Nisan ayı içinde; Ortağınızla iş yapıyorsanız ve hoşnut değilseniz işte tam kurtulmanın sırası. Duygularınızı ve düşüncelerinizi açıkça söylemekte fayda var. Karşınızdaki kişileri incitmekten çekindiğiniz için fikirlerinizi açıklamakta zorlanabilirsiniz. 
Sağlık: 
Nisanda; Ruhsal gelişiminiz önem kazanıyor. Yeteneklerinizi fark ederek kendinizi geliştirecek meditasyon, ruhsal faaliyetler ve yaşam ötesi konulara ilgi duymaya başlayabilir, bu konularda çeşitli kaynak kitaplar araştırarak içsel dinginliğinizi sağlayacak çalışmalar içinde olabilirsiniz. Uyku ve beslenme düzeninize dikkat etmelisiniz .

TERAZİ:
İş:
15 Nisan'da kişisel evinizde AY tutulması gerçekleşecek. Tutulmalar sayesinde karşınızdaki kişilerin içlerini rahatça okuyabiliyorsunuz. Karşınıza çıkan kişilerin kapasitelerini çok çabuk ölçebiliyorsunuz.
20 Nisan‘a kadar Güneş’ten önemli etkiler alıyorsunuz. Aceleci yönlerinizi, “Güneş” in sebatkar davranışlarıyla birlikte daha mantıklı kullanacaksınız. Yeni bir ay ve güçlü bir ay. Güneş ve Uranüs 7. Ortaklıklar evinizde.Jüpiter kariyer evinizde.  Çok istediğiniz bir mekana sahip olabilir, arzu ettiğiniz anlaşmaların altına imza atabilirsiniz.
Aşk:
Nisan’da; Uzun süredir dostluk çerçevesi içinde yaşanan ilişkiler, aşka dönüşecektir. Bu şekilde gelişen sürpriz ilişkilerde temkinli olmalısınız. Sadakat konusunda beklentileriniz gerçekleşmeyebilir. Gerçeklerle yüz yüze gelmeyi öğrenmelisiniz. Bu dönem tutkular öne çıkacak, yeni fikirlerinizi yaşam geçirmek için her türlü olanağa sahip olacaksınız.
Sağlık:
15 nisan’da kişisel ve fiziksel evinizde Ay tutulması gerçekleşecek.Spor yapmalı ve uykunuzu almalısınız. Değişen hava koşulları mide sorunları yaratabilir. Ağır yiyeceklerden uzak kalmalı ve kalori dengenizi korumalısınız. Ani hareketlerden etkileneceksiniz. Bacak kaslarına kramp girebilir. Spor yaparken baldırlarınızı zorlamamalısınız. 
AKREP:
İş:
Nisan’da cesur  ve kararlı davranmak zorundasınız. Mesleki yaşamınızda birlikte olduğunuz kişileri, ısrarcılığınızla şekillendirmeye çalışmayın. Aşırı görev düşkünlüğü içerisinde, üstünüze vazife olmayan konularda da çaba sarf ederek, yoğun günler geçirebilirsiniz. Ama tüm bunlar yaşam enerjinizin giderek azalması ve yorgunluk demektir.
Aşk:
24 Nisan’dan sonra Venüs zıt burcunuz Akrep’te ilerlerken Satürn geri hareketini yapıyor.. Bu ay ortaklarınız ve partnerinizle , beklentilerinizde yavaşlamalar ve gecikmeler olabilir. Bunlara kafanızı fazla takmayarak, daha önce üzerinde yoğunlaştığınız ve karar verdiğiniz konuları bir an önce bitirmeye çalışın.Bu ay cesaret edemediğiniz konular yön  değiştirecek, belki de farklı bir işe geçeceksiniz. İş yerinizde çıkabilecek aksiliklere karşı hazırlıklı olmalısınız. Eğer, gerçek önemli bir ilişkiye sahipseniz; ciddi kararlar alabilirsiniz.
Sağlık:
Nisan’da; Güneş ve Uranüs sağlık evinizde…Kilo vermeye ve düzenli egzersiz yapmaya başlamalısınız. Güçlü bir enerjiye sahipsiniz ve bu özelliğinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Bu arada evcil ev hayvan beslemeye başlayabilirsiniz. Eski alışkanlıklarınızı bırakmanın tam zamanı. Ruhani taraflarınız güçleniyor. Mistik yönlerinizle çevrenize faydalı olmaya başlayacaksınız.

YAY: 
İş:
Nisan’da Jüpiter ileri hareketine başlıyor  ve Karşıt burcu Plüton’la etkileşime giriyorlar. Güçlü dostlukların pekişeceği ve sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacağınız bir dönemdesiniz. Bazı kişilerin desteğini üzerinizde hissedecek ve onlarla ilişkilerinizi olumlu tutmayı başaracaksınız. Atılımlarınız ve sosyal çalışmalarınız için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.
Aşk:
6 Nisan’dan sonra Venüs aile ve yuva evinizde Neptün’le birlikte hareket edecek. Yanlış anlaşılmalara karşı çok dikkat ederek, yolunda giden işlerinizde karmaşa yaratmayın. 8 nisan’da Merkür sosyal ve yaşam evinize  Uranüs’le etkileşime geçiyor. Çevrenizde entelektüel aktivitelere katılırken, sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz.
Sağlık:
6 Nisan’dan sonra Balık’ta ilerleyecek olan  sağlık gezegeniniz Venüs,24 Nisan’a  sizi tembel ve keyfinize düşükün biri yapabilir. Önce detoks ve bitkisel ağırlıklı bir beslenme yoluna gitmelisiniz. Daha önce Yorulduğunuz zaman dinlenin. Kalbinize mesanenize,ve cinsel organlarınıza dikkat edin.

OĞLAK:
İş:
15 Nisan'da kariyer evinizde  ay tutulması gerçekleşiyor. 14 Nisan'da Plüton kişisel evinizde geri hareketini yapmaya başlamasına rağmen; Jüpiter ve Satürn birbirine destek veriyor.. Dengelerinizin çok önemli olduğunu biliyor ve dış ilişkilerinizi, başarınızı destekleyecek yönde kullanmak istiyorsunuz. Olaylar karşısındaki duygusal yaklaşımlarınız, günlük yaşantınızdaki küçük dengeleri bozmayacak şekilde gerçekleşiyor ve başarıyorsunuz da.
Aşk:
Nisan'da aklınız çok karışık. Bu dönem uzun süredir ihtiyacınız olan aşk size sunulacaktır. Aşk yaşıyorsanız, romantizm dolu günler sizi bekliyor. Tutkular, duygular ve ilginç fanteziler ortaya çıkacak. Karşı cins üzerinde çekiciliğinizi ve cinsel potansiyelinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Plüton  burcunuzda ilerliyor. Kendi imajınıza yönelik gayretler içinde bulunacaksınız. Dış görünüşünüz için harcamalarda bulunacaksınız.
Sağlık:
7 Nisan’a kadar  Merkür  Balık burcunda ilerliyor. Balık  derin düşünmeyi temsil ettiği için de; abartılı davranışların size olumsuz olarak geri döneceğini unutmazsanız, bu dönem sağlığınızı da yanlış yansımalardan korumuş olursunuz. 8 NİSAN’DA Merkür Koç burcuna geçiyor. Ruhsal anlamda kendinizi dinç hissettiğiniz müddetçe, her şey yolunda olacaktır.14 nisanda Plüton kişisel evinizde geri hareketini yapacağı için; kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. 24 nisan’dan sonra  eğlenceli yerlerde olmak size iyi gelecektir.

KOVA:
İş:
Nisan’da; Yüksek mevki arayışı içindeyseniz dikkatli olmalı ve karşına çıkan sorunlarla savaşmak yerine beklemeyi tercih etmelisiniz. İş hayatınızda aksi davranışlarda bulunmamaya özen gösterin. Araştırma içgüdünüzün yüksek olmasından kaynaklanan, hedeflerinize yönelik çalışmalar içindesiniz. Rakip tanımıyor fakat bu özelliğinizi gizlemeyi başarıyorsunuz.
Aşk:
15 Nisan'da 9. Evinizde gerçekleşecek olan Ay tutulması etkisiyle aşk hayatınızla ilgili ilginç gelişmeler söz konusu olacak. Karşılaşacağınız kariyer sahibi bir kişi ile iş ortak alanlarda iş yaparken, duygusal gelişmelere de sahip olabilir, aşk ilişkisi içine girebilirsiniz.
Sağlık:
Nisan’da; Sağlık evinizde Jüpiter desteğini vermeye devam ediyor.Sağlığınızla ilgili herhangi bir sorun yaşamasanız da, küçük ayrıntılarda gizli olan mükemmel sağlık kuralarına ve  detaylara önem vermelisiniz. Kemiklerinize dişleriniz ve iskelet sisteminize gereken önemi vermelisiniz. Hafta sonlarında  sizi dinlendirecek ve oyalayacak,  ortamlar yaratmalısınız.

BALIK:
İş:
Merkür ve Neptün 8 nisan’a kadar kişisel evinizde ilerleyecek. Sıra dışı değişimlere hazır olun. Parlak zekanız ve güçlü algılamanız heyecanlarınıza önderlik edecektir. Hızlı hareket ederken, yerinde duramayan bir imaj sergileyeceksiniz. Ani olaylar karşısında tepkilerinizin olumlu olması yanlış ilişkileri de başlatabilir. Enerjinizin akıcı olması detayları ve küçük ayrıntıları da gözden kaçırmanıza neden olabilir.8 Nisan’dan sonra Merkür para evinizde ilerlemeye başlayaca.İkna eden ve yatırımlar konusunda becerikli bir kişilik sergileyen bir görünüm içinde olacaksınız
Aşk:
Aşk ve Evlilik gezegeniniz Merkür kişisel evinizde 7 Nisan’a kadar kalacak ve Neptün’le birlikte hareket edecek. Değişim içinde olmanız ve düşüncelerinizin şekil değiştirmesi sonucunda keşfettiğiniz duygular, ilginç konular üzerinde yoğunlaşmanıza neden olacaktır. Suskun ve gizemli bir havaya girecek ve düşünceleriniz hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz.
Sağlık:
Nisan’da;  geri giden “Mars ve Satürn ” enerjiniz de bir isteksizlik yaratabilir. Sağlığınızla ilgili önemli bir şey olmamasına rağmen katılacağınız davetlerde yeme içme konusunda aşırıya kaçabilirsiniz. Hazımsızlık çekiyorsanız, geceleri hafif yemeli ve uykunuza dikkat etmelisiniz. Spor yaparken, ayaklarınız, bilekleriniz ve kollarınızı risk altında bırakacak zorlamalarda bulunmayın.


Hiç yorum yok: