13 Şubat 2014

14 Şubat'ta Burcunuz Size Ne Söylüyor?



Ayşe Özyılmazel geçtiğimiz günlerde ünlü astrolog Filiz Özkol ile röportaj yaptı... Röportajın ana konusu merkür retrosu ve sevgililer günüydü... Merkür retrosu canımı sıktığından direkt sevgililer günü hakkındaki bölümü sizlerle paylaşmak istiyorum! :) 



Buyruun; 


BURCUNUZ SİZE NE SÖYLÜYOR?
Koç: Sürprizlere hazır olun. Eski aşklarınızla bir yerde karşılaşabilirsiniz. Anılar tazelenecektir. Sonuç hayal kırıklığı olabilir.

Boğa: Var olan ilişkileriniz testten geçiyor. Anlık kavgalardan ve öfkelerden uzak durun. Özellikle aşk ilişkilerine ailenizin fikrini dahil etmeyin.
İkizler: Arkadaş topluluğunda ilginç bir aşk filizlenebilir. Yıllardır arkadaş olduğunuz kişiye âşık olduğunuzu zannedebilirsiniz. Bu yanlış, sonradan ilişki dostluğa dönüşebilir. Sevdiği kişiyi gözünde çok büyütebilir. Devam eden ilişkisi olanlar için harika bir gün.
Yengeç: Yaşı sizden büyük ya da küçük birine âşık olabilirsiniz. Maddesel kırgınlıklar yaşanabilir, beklediğiniz hediyeleri alamayabilirsiniz.
Aslan: Coşkular tavan yapacak. Ya aşkınızı dolu dolu ya da öfkeli bir kavga ile problem yaşayacaksınız.
Başak: Sevdiğinizin gerçek yüzünü göreceksiniz. O kişiye karşı duygularınızı testten geçireceksiniz. Biraz kafanız karışabilir. Eğlenceli bir günün sonunda kendinizi ilişkilerinizi sorgularken bulabilirsiniz.
Terazi: Enerjiniz çok yükseliyor. Bugünün en mutlu insanları sizsiniz.
Akrep: Dikkatli olmanız gerekiyor çünkü birlikte olduğunuz kişiye karşı duygularınızdan emin değilsiniz. Gücü seviyorsunuz, güçlü bir aşkı arzuluyor ama o gücü karşısınızdaki kişide bulamayabilirsiniz.
Yay: Eğlenceli bir Sevgililer Günü geçireceksiniz. Seyahat edecek, aşk yaşayacaksınız ama yine de Merkür retrosundan dolayı tartışma çıkarabilirsiniz Dikkat edin.
Oğlak: Mantıklı hareket ediyorsunuz, duygularınıza kapılmayacak, var olan aşkınızı koruyacaksınız. Aşkınıza biraz maddesel bakacaksınız.
Kova: Dolunay ve Merkür retrosundan çok etkileneceksiniz. Var olan ilişkilerinizi bozabilir ya da çılgınlık yapabilirsiniz. İkilem içindesiniz.
Balık: Uyumlu, duygusalsınız. Karşı taraftan büyük beklenti içine gireceksiniz. İstedikleriniz gerçekleşmezse hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Duygusal anlamda güçlenmek zorundasınız.

Aşkla kalın! =)

Hiç yorum yok: