28 Şubat 2014

Filiz Özkol'dan Mart Ayı Burç Yorumları


KOÇ:

İş:


Mart'ta; Yönetici ruhu taşıyan insanlar size daha fazla güven verecek. Çevrenizi istediğiniz koşullara doğru yönlendirebileceksiniz. 22 Mart'ta Güneş kişisel evinizde… Egonuz yükseliyor! Yaşamınızı İstediğiniz gibi şekillendirmeye devam edersiniz...Şans ve yükseliş sizden yana...Derin araştırma gereken konularda kendinizi ispat edeceksiniz. Sosyal ilişkilerinizin seyrini maddi kazançlara döndürebilirsiniz.Çevrenizdeki olayları lehinize kolayca çevireceksiniz.



Aşk: 

1 Mart'ta;Neptün, Güneş ve Yeni Ay ruhsal evinizde.. Daha doğru kararlar almak için kendini zorlayacaksın.
6 Martta Venüs ve Merkür etkileşimi sizi ilginç bir şekilde etkilemeye başlayacak.akıllı ve sıra dışı insanlara inanılmaz bir çekim gücüyle yaklaşmanız.. Duygularınızda  fırtınalar yaratabilir.Abartmayı çok seveceğiniz bir dönem. Küçük duygular bir anda çığ gibi büyüyebilir .

22 Marttan sonra Uranüs-Pluton karesi sizi zorlayabilir. Yaşam kurallarınızı yenilemeye devam ediyor ve bu değişim süreçlerinden, oldukça şikayetçisiniz. Neptün zaman zaman içinize kapanmanıza neden olacaktır. Hatta eski hayallerinizin canlanması sizin için zorlayıcı olacaktır.


Sağlık: 


Martta; Yönetici ruhu taşıyan insanlar size daha fazla güven verecek. Çevrenizi istediğiniz koşullara doğru yönlendirebileceksiniz. 22 Mart'ta Güneş kişisel evinizde… Egonuz yükseliyor. Yaşamınızı İstediğiniz gibi şekillendirmeye devam edersiniz...Şans ve yükseliş sizden yana.. Derin araştırma gereken konularda kendinizi ispat edeceksiniz. Sosyal ilişkilerinizin seyrini maddi kazançlara döndürebilirsiniz.Çevrenizdeki olayları lehinize kolayca çevireceksiniz.

BOĞA:

İş:

Mart ayında; mesleki konularda tatlı dilli ve politik davranmanın avantajlarını göreceksiniz. İletişim konusunda oldukça başarılı ve çevrenize olumlu bir görüntü veriyorsunuz. Haksızlıklar konusunda adaletli davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. Başlattığınız çalışmalarda kesin sonuçlara ulaşırken, finans Gezegeniniz Merkür’ün de yardımıyla büyük kazançlar elde edeceksiniz.

Aşk: 

Mart'ta; Venüs’ten olumlu etkiler almaya devam ediyorsunuz. Macera duygunuzun atağa kalkmasıyla isteklerinizde aşırıya kaçabilir, sevgi ve flört bazında ilişki karmaşası yaşayabilirsiniz. Popüler çevrelerde dolaşmaktan hoşlanacak ve renkli yaşamaya devam edeceksiniz. 2 Martta Mars ve  Satürn geri hareketine başlıyor. Geçmiş duygularınızla içsel hesaplamalar söz konusu. Karamsar olmamaya çalışın. Üstelik Satürn’de geri hareketini yaparken, yenilikler konusunda dikkatli olmalısınız..

Sağlık: 

Martta; Sağlığınız konusunda bu ay DİKKATLİ olmalısınız...Süregelen  bir rahatsızlığınız varsa, bu ay gerekli tedavileriniz gerçekleştirecek ve sonuç alacaksınız. Kadınların rahim ve yumurtalık kontrolünden geçmelerinde fayda var.

İKİZLER:

İş:

18 Mart'ta kariyer eviniz hayallerinize hizmet edecek. Yönetici Gezegeninizin 10. Evinizde olması tutkularınızı ortaya çıkacak ve ideallerinizle ilgili iddialı isteklerinizi yaşama geçireceksiniz.
Finans evinizde “Jüpiter’in , Neptünle yaptığı uyumlu açı sayesinde birçok iş imkanı ortaya çıkacak, yeni iş fırsatlarıyla ilgili yakın çevrenizden önemli ve güzel destekler alacaksınız.

Aşk: 

Mart'ta; size uzun zamandır ilgisi olan birinin duygularının açığa çıktığına şahit olabilirsiniz. Her ortam sizin için heyecan verici olacaktır. Hiçbir konuyu kafanıza takmamalı ve günlük ilişkilerden sakınmalısınız.
Mart ayı boyunca Uranüs   sürprizler getirmeye devam ediyor. Yeni sosyal çevreler içinde, yeni arkadaşlıklar sizi bekliyor. Bu ilişkilerde tanışacağınız kişilerle duygusal anlamda etkileşimler olabilir. Yaşça sizden büyük olan kişiler konusunda dikkatli olun.Dostluklarınızın pekişeceği fakat ayni zamanda arkadaşlıkların aşka dönüşeceği ay olacak.

Sağlık: 

Mart'ta; sağlığınızla ilgili problemleri fazla büyütmeden çözmelisiniz.  Zihinsel  yorgunluk söz konusu. Doktor kontrolün de gerekli vitaminlerinizi almalısınız. 

YENGEÇ:

İş:

6 -17 mart arası  Venüs ve Merkür  sekizinci evinizde birlikte hareket edecekler ve 8. Evinizden size olumlu açılarla  yatırım konusunda size destek verecekler. .
Ailenizin mallarından veya gelirlerinden faydalanabilirsiniz. Yeni iş teklifleri alabilirsiniz.  İş arkadaşlarınızla güzel bir performans sağlayacaksınız.

Aşk: 

Mart'ta; Güneş ve Neptün size ilginç yolculuk fırsatları veriyor. Bu ay bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine çevrenizin içinde bulunduğu mevcut şartlara uyum göstermelisiniz. Yaptığınız işi severek yapacak, enerjik ruh halinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz. Mars aşk ve sosyal evinizde ilerlerken; Nostaljik duygular ortaya çıkacak..

Sağlık: 

16 Mart'ta  “Dolunay” ruhsal ve fiziksel  yönlerinizi ön plana çıkarıyor. Ağır yiyeceklerden uzak kalmalı ve kalori dengenizi korumalısınız. Ani hareketlerden etkilenme sonucunda, bacak kaslarında kramp sorunu yaşayabilirsiniz. Spor yaparken baldırlarınızı zorlamamalısınız.

ASLAN: 

İş: 

2 Mart'ta aile ve yuva evinizde Satürn geri hareketini yapıyor. Ailenizle ilgili olayları tıpkı geçen ay olduğu gibi önemseyeceksiniz. Onlara bütünleşmek ve zamanınızın bir çoğunu onlarla paylaşmak istiyorsunuz. Olayların farklı boyut kazanmasından memnun olmalısınız. Ailenizi korumanız gereken konuların gündeme gelmesiyle birtakım yeni olaylarda beraberinde gelecektir.

Aşk: 

6-17 Mart arasında Venüs ve Finans gezegeniniz Merkür , ortaklık ve aşk evinizde birlikte hareket ediyorlar. Düşüncelerinizde ısrarcı davranmanız ve çevre ilişkilerinizi olumlu bir şekilde kullanma yeteneğiniz; amaçladığınız yolda işinizi kolaylaştıracak. İlişkilerinizdeki yüksek potansiyel size aktivite kazandıracak.

Sağlık: 

Mart'ta; Sağlık Gezegeniniz Jüpiter ;  iskelet sisteminizi korumanız gerektiği konusunda sizi uyarıyor. Kol ve bacaklarınız hassaslaşacak. Ağır yük taşımamalı ve bileklerinizi zorlamamalısınız. Dişleriniz kontrol etmeli ve kalp ve dolaşım sisteminizle ilgili rahatsızlıklarınızı önemsemelisiniz.

BAŞAK: 

İş:

Mart'ta; MARS Finans evinizden ay boyunca size destek vermeye devam ediyor. Akıllı ve güçlü kişilerle tanışabilir. Mantıklı işler beraberce yapabilirsiniz. Gelir kaynaklarınız artıyor. Size gelecek öneriler, bilgi dağarcığınızın artmasına neden olacak ve önünüzü açacak. Paranızla ilgili hiç kimseye sır vermek istemeyeceksiniz. . Geçmişten bu yana beklediğiniz fırsatların birden bire ortaya çıktığını göreceksiniz.

Aşk: 

Mart'ta; İlişkilerinizde tatlı bir yaklaşım söz konusu. Görüşeceğiniz veya işbirliği içinde olacağınız kişilerin güçlü ve kariyerli olmasına özen göstereceksiniz. Özellikle size finans kapısını aralayacak dostlukları arzulayacaksınız. Bazılarının sansasyonel ilişkileri olacak. Sizden yaşça büyük biriyle aşk yaşayacaksınız. Plüton duygular konusunda sıkıntı verebilir.Takıntılarınız sizi rahatsız edebilir.

Sağlık: 

Mart'ta; Sağlık gezegeniniz Merkür önce “Balık Burcu’nda  daha sonra Kova’da hareket edecek. Ayaklarınız sizin en değerli organlarınız unutmayın .  Ayakkabı seçerken; modelinden çok, rahat olmasına dikkat etmelisiniz. Ayaklarınızı ve bileklerinizi korumalı, bacaklarınızı hareket ettirmelisiniz. Varisler ve damar sorunlarına dikkat etmelisiniz.

TERAZİ: 

İş:

Mart2ta; Mars hala kişisel evinizde fakat  2 Mart'ta geri gitmeye başlıyor. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını biliyor ve bu algılama gücüne dayanarak çevrenizdeki kişileri etkilemekten hoşlanıyorsunuz. İkna kabiliyetinizi sosyal aktivitelerinizde rahatlıkla kullanacağınız bir ay yaşayacaksınız..

Aşk: 

Mart2ta; aşk ve sosyal evinizde ilerleyen Merkür ve Venüs aşk ve sosyal  alanında sizi destekliyor. 6-17 Mart arasında Merkür ve Venüs iletişim konusunda size güçlü etkiler verecektir. Yaşantınıza yeni katılacak kişilerle uyum içinde olacak ve fikir alış verişleri içine gireceksiniz. Aşk ve ilşkiler  için uygun bir dönem, fakat kısa sürecek bu birliktelikler çok fazla mutluluk vermeyecektir.

Sağlık: 

2 Mart'ta Mars kişisel evinizde geri gidiyor. Tansiyon sorununda istatiksel kontrolleri kendiniz takip ediniz. Yeteneklerinizi fark ederek meditasyon, ruhsal faaliyetler ve yaşam ötesi konulara ilgi duymaya başlayabilir, bu konularda çeşitli kaynak kitaplar araştırarak içsel dinginliğinizi sağlayacak çalışmalar içinde olabilirsiniz.

AKREP: 

İş: 

6 Mart'tan sonra; kendi istekleriniz doğrultusunda  hedefleriniz ve aile ilişkileriniz konusunda yoğunluk yaşayacaksınız. Önemli değişimler yaşarken, bu arada sizi sıkan koşullarla savaşmayı da öğreniyorsunuz. Cazibeniz oldukça yüksek seyrediyor. Ailenizi arzuladığınız gibi yönlendireceksiniz. Araştırmacı yönünüzü körükleyen aktiviteler içinde bulunurken, detaylar üzerinde yoğunlaşarak başarıyı yakalayacaksınız.

Aşk: 

2 Mart'ta Satürn ve Mars  geri hareketine başlıyor. Bu ay duygusal konularda eski alışkanlıklarınızı özleyebilirsiniz. Bu dönemde sevdiklerinize daha fazla vakit ayıracak, özel işlerinizle ilgileneceksiniz!18 Mart'tan sonra Merkür sosyal ve çalışma evinize geçiyor. Aşkın her türlü objesinden yaralanacak ve duygularınızı besleyen tüm aşklara açık olacaksınız. Partnerinizle ortak çalışmalar içinde olacak ve onunla birlikte başlangıçta imkansız gelen bir çok şeyi gerçekleştirebileceksiniz.. Duygusal ilişkileriniz ve iş birliklerinizin yoğunluğu geçen aydan bu yana temposunu arttırarak devam etmektedir.

Sağlık: 

Ay boyunca Satürn 2 martta geri hareketine başlıyor. Sağlık eviniz, size büyük bir şans verecektir. Kendinizi rahatlatacak meditasyon ve spiritüel konular gibi ruhsal deneyimler ile ilgilenebilir, hobilerinize vakit ayırabilirsiniz. Sakin ortamları tercih etmelisiniz. ‘Girdiğiniz topluluklarda tartışmalardan uzak kalmalı, stresi üzerinize çekmemelisiniz. 9. Evinizde Jüpiter size olumlu şansını veriyor. Uzun yürüyüşlerle sağlıklı yaşam felsefesini benimsemek sizi daha da zinde yapacaktır.

YAY:

İş: 

Mart'ta; Aile ve ev problemlerini arka plana atacaksınız. Olaylara mantığın getirdiği doğrularla yaklaşımınız, sizi istediğiniz şartlara getirecektir.  Fikirlerinize destek olan arkadaşlarınız da sizi olumlu motive edecek. Çevrenizdeki kişilerle maddi ve manevi güzel işbirlikleri kuracaksınız.
21 Martta kadar Güneş aile ve yuva evinizde ilerleyecek..Yine  bu ay kardeşler veya dargın olduğunuz komşularınızla barışabilirsiniz. Uzaklarda yaşayan ve kan bağı olduğunuz kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Aşk: 

Mart ayı boyunca  Satürn geri gidiyor. Eski aşklarınızdan hala vazgeçememe durumları mevcut.Kişisel gezegeniniz Jüpiter 6 Mart'ta kadar 8. evinizde geri gidiyor ve sizi gizemli yapmaya devam ediyor. Gizli buluşmalar ve saklı düşünceleriniz yüzünden aşk hayatınızda bir karışıklık mevcut..

Sağlık: 

Mart'ta; sağlığınız geçen ay olduğu şekilde devam ediyor. Enerjinizi doğru kullandığınız zaman hiçbir problem çıkmayacağına emin olabilirsiniz. Stres ve olumsuz şartların midenizi ve sinir sisteminizi olumsuz etkilenmesinden kendinizi korumalı ve uyku düzeninizin bozulmamasına dikkat etmelisiniz. Fazla yoğunluktan yorgun düşebilirsiniz. Tansiyon sorunu olanlar dikkatli olsunlar. Sinirsel felçler ve kazalara yol açabilecek olaylardan sakınmalısınız.

OĞLAK: 

İş: 

9 -17 Mart tarihlerinde Merkür Venüs finans evinizde.. Kariyerinizi ve ortaklıklarınızı ilgilendiren konuların sizin istekleriniz dahilinde gerçekleşmesini istiyorsanız, sabırlı olmanız gerektiğini öğrenmeli ve kendinizle ilgili kararlarınızı ertelemelisiniz! Güçlü dostlukların pekişeceği ve sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacağınız bir dönemdesiniz.

Aşk: 

5 Martta kadar Venüs kişisel evinizde. Oldukça tutkulu beraberliklerin başladığı bu tür etkiler altında, beraberliğinizi gizleme gereği duyabilirsiniz. Sizden yaşça büyük veya babanızın tasvip etmeyeceği bir ilişki içinde bulunabilirsiniz. İş çevrenizden bir yöneticiye karşı hisleriniz veya güçlü bir kişi ile gizli ve yasak duygularınız, sakıncalı beraberliklerin gelişmesine neden olacaktır.

Sağlık: 

Mart'ta; ay içinde sağlık sorununuz görünmemesine rağmen; yaşadığınız yoğun duygular yüzünden strese bağlı tansiyon değişimleri yaşayabilirsiniz. Doktor kontrolün de gerekli vitaminlerinizi almalısınız. Ayaklarınızı ve karın bölgenizi üşütmemeli, cinsel organlarınızı dış etkenlere karşı korumalısınız. Değişen hava koşulları sizi olumsuz etkileyecektir.

KOVA: 

İş: 

2 Mart'ta Mars geri hareketine başlıyor. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız Mart'ta; enerjiniz daha da yükselecek. . Satürn kariyer evinizde başarınızı yüceltiyor. Kariyerinize katkısı olacak konularda araştırmalarını sürdürmek istiyorsanız; bu dönemin size sağlayacağı enerjiyi iyi kullanmalısınız. Mesleki başarınızı perçinleyici konumlar içindesiniz. Bu ay, yüksek hedefleriniz var.

Aşk: 

6-17 Mart tarihlerinde Merkür,Venüs kişilik evinizde siz çarpıcı ve özel yapıyor. Çevrenizde beğenilecek ve arkadaşlarınızla güç birliği içinde olacaksınız. Duygularınız güçleniyor ve yılın en olumlu günlerinden birini yaşıyorsunuz. 21 Marttan sonra aşk hayatınız çok daha eğlenceli bir hal alıyor.

Sağlık: 

Mart'ta Geri giden Mars bazı işlerinizi yavaşlatabilir. Yorgunluk duyabilirsiniz. Fakat mola vererek işinize devam etmelisiniz. Çalıştığınız kişilerin iş disiplini ve iş ahlakına önem veriyorsunuz ve bu konuda haklısınız.

BALIK: 

İş: 

16 Mart'ta kadar Merkür 12. Evinizde ilerleyecek. Başlangıçlar yaparken iyi düşünmelisiniz.. Gücünüzü ve hırslı yönlerinizi regüle etme ihtiyacı duyacak ve paylaşım konusunda gizliliği tercih edeceksiniz. Kuşkucu yönleriniz ve zeki yönlerinizi atakta olacağı için, de iş yaptığınız kişilerin sizin kadar atak ve akıllı bir kişilikte olmasına dikkat edeceksiniz. . Kendinize güvenmeyi seviyorsunuz.

Aşk: 

2 Mart'ta Mars 8. Evinizde geri hareketine başlıyor. Duygularınıza kapılmadan ve olayları akılcı bir şekilde değerlendirmelisiniz. Yakıcı duygular içinde olmanıza rağmen gizlemeyi iyi biliyorsunuz. Öncelikle duygularınız bir hayli yoğun seyrediyor. Derin düşünce ve araştırmalar içindesiniz. İsteklerinizin gerçekleşmesi için planlarınızı sistemli bir şekilde uygulamalısınız.

Sağlık: 

Mart ayında; Mars Geri giderken enerjinizi düşürebilir. Sağlığınız konusunda hassaslaşabilirsiniz. Bazılarınız takıntılı bir şekilde kendisine hastalıklar icat edebilir. Düşüncelerinizi bu konuda yoğunlaştırabilir ve yakınlarınızın ilgisini üzerinize çekmek isteyebilirsiniz. Bu dönemde çok çalışmaktan yorgun düşebilir ve sinir sisteminizle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Çevrenizin etkisinde kalarak, başaramayacağınız iş sorumlulukları almamalısınız. Gereksiz yere üzüntü çekebilir ve hastalanabilirsiniz.

Hiç yorum yok: