3 Şubat 2014

Filiz Özkol'dan Şubat Ayı Burç Yorumları


KOÇ:

İş:

Şubatta; Sürprizlere hazırlıklı olun. Uranüs 1. Evinizde her an tetikte. Tepe evinizde Plüton ve Venüs size müthiş bir cesaret veriyor. Hiç bir şeyden korkmuyorsunuz. Çevrenizi etki altına almayı çok kolay başarıyorsunuz. Bir çok işle aynı anda uğraşırken, çok yönlü düşünmeniz gerekiyor. Merkür 6 şubata kadar geri hareketine devam ediyor. Geçen aydan kalan işlerinizi tamamlamak için acele etmelisiniz. Paraya bakış açınızı ve madde ile aranızdaki bağlantıların yeni kurgusuna hazır olu. Arzuların sihirli bir şekilde elinize sunulması için hiçbir ekstra bir şey yapmanıza gerek kalmayacaktır. Ay boyunca Venüs’ün olumlu yönlerini kişisel ve toplumsal başarınızda kullanacağınız bu dönemde, insanları diplomatik tavırlarınızla kendinize bağlayabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizi organizasyon çalışmalarla yapacaksınız. Güvendiğiniz dostlarınızı yanınızdan ayırmak istemeyeceksiniz

Aşk: 
Şubatta, Ay boyunca Venüs’ün olumlu yönlerini kişisel ve toplumsal başarınızda kullanacağınız bu dönemde, insanları diplomatik tavırlarınızla kendinize bağlayabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizi organizasyon çalışmalarla yapacaksınız. Güvendiğiniz dostlarınızı yanınızdan ayırmak istemeyeceksin. 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ dolunay aşk ve sosyal evinizde sizi  yoğun bir şekilde etkileyecek. Cinsel isteklerinizde ki artış ve yoğunluk konusuna dikkat edin. Yalnız yaşayan Koç’lar anlık hoşlanmalarla sonu olmayan ilişkilere başlayabilirler.

Sağlık: 
Şubat ayı boyunca Satürn sekizinci evinizde; sağlık konusunda size belli bir disiplin veriyor.6 Şubatta kadar sağlık gezegeniniz Merkür balık burcunda geri gittiği için ayaklarınızla ilgili sorunlara dikkat.

Boğa: 

İş:
Şubatta; Plüton ve Güneş 9. Evinizde ilerliyor. Görüşeceğiniz kişilerin de genelde yüksek mevkili kişiler olmasına dikkat edeceksiniz. Kafanızın bir kenarında beklettiğiniz olayları yeniden başlatacaksınız. Mesleki konumlarınız ve iş başarılarınız gündeme gelecek, kişisel ilişkilerinizden kopmayacaksınız fakat çok fazla yoğunluk yaşamayacaksınız. 6 ŞUBATTAN SONRA enerjiniz yükseliyor. Bu dönem yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde, enerjiniz daha da olumlu etkilenecektir..

Aşk:
Şubatta; ciddi ilişkiler peşindesiniz. Görüştüğünüz kişilerin farklı ve üst boyutta olmasına dikkat ediyorsunuz. Şimdiye kadar düşünmediğiniz konularla aklınız karışabilir. Sizden yaşça büyük kişilerle diyaloglarınız artacaktır. Eski dostlarınızla bir araya gelebilir ve güvenli bir dostluk örneği sergileyebilirsiniz. Bu ay; İş çevresinden bir arkadaşınız duygusal olarak sizinle ilgilenebilir. Karşı cins üzerinde etkinizin fazla olduğu günlerdesiniz.

Sağlık: 
Şubatta,Sağlık gezegeniniz Venüs ve Plüton etkileşimi; sağlık konusunda radikal sonuçlara gideceksiniz. . İçsel anlamda kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Sizin doğru düşünceleriniz çevrenizde şok etkisi yaratabilir. Ufak tefek kazalar, çabuk parlamalar yakanızı bırakmayacak. Kazalara dikkat edin. Aceleci olmayın.  

İkizler: 

İş:
6 ŞUBATTAN SONRA, kariyer evinizde Merkür geri giderken, Güneşle birlikte hareket edecekler.. Venüs’ünde sekizinci evinizde  olması durumunuz ilginç bir hale getiriyor.

Aşk:
Şubat Ayı boyunca Plüton ve Venüs 8. Evinizde birlikte hareket ediyorlar. Bu dönemde;  cinsel isteklerinizde artış ve yoğunluk konusuna dikkat edin. Yalnız yaşayan İkizler anlık hoşlanmalarla sonu olmayan ilişkilere başlayabilirler. Gizli tutkular başınıza iş açmasın. Gizli buluşmaların olumsuz sonuç verebileceğini unutmayın.

Sağlık: 
6 Şubattan sonra; Eski rahatsızlıklarınız yeniden gündeme gelebilir. Özellikle tiroid ile ilgili testlerinizi gözden geçirmelisiniz. Boğaz, boyun, cinsel organlarınızla ilgili problemler gündeme gelebilir.

Yengeç: 

İş:
6 Şubatta Merkür geri hareketin başlayacak.. Bu tarihten sonra , kendinize olan öz güveniniz sizi yanıltabilir. Gereksiz cesaret gösterilerine kapılmayın. Takdir gören kişisel çabalarınız sizi motive etse bile, tam olarak beklentilerinizin yanıtını bulamayabilirsiniz.

Aşk: 
Şubatta; Venüs ve Plüton hala retro yapıyor ilişkiler evinizde.. Güçlü gruplar içinde olma arzusu ile, arkadaşlarınızla bütünleşmeyi sağlayacak işler peşinde olacaksınız. Seçeceğiniz arkadaşlarınızın çalışma hayatınızda size fayda sağlayacak tarzda olmalarına dikkat ediyorsunuz.. Bu ortak organizasyon çalışmaları içinde olacağınız biri olabilir. Takıntılı ve platonik bir aşka da hazır olun.

Sağlık: 
Şubatta; Sağlık gezegeniniz Jüpiter size abartı verebilir.. Küçük rahatsızlıklarınızı gözünüzde büyütebilirsiniz. Duygusal çelişkiler yaşadığınız zaman sinir sisteminiz zarar görüyor. Dengeli beslenerek, kısa yürüyüşler yaparak ve hobilerinize zaman ayırarak bu ayı sağlıklı bir şekilde geçirebilirsiniz.

Aslan: 

İş: 
19 Şubata kadar; güneş ve Venüs zıt burcunuz Aslan da yer alıyor. Organizasyonlar ve iş birlikleri önem kazanıyor. İş potansiyelinizin yükselmesi ile birlikte kabınıza sığamayacaksınız. Güçlü kişilerden alacağınız destek, yaşadığınız iletişim sorunlarınızı çözüyor.

Aşk: 
Şubatta; etkili konuşmalarınız nedeniyle karşı cinsin dikkatini çekeceksiniz. Kozmik etkiler sizden yana çalışmasına rağmen, duygularınızda abartılmış eğilimler içine girmenizi de tetikleyebilir.

Sağlık: 
Şubatta; Özel zevklerinizde aşırıya kaçabilirsiniz. Daha az yemek yemeli ve spor yapmalısınız. Duygusal çelişkiler yaşadığınız zaman sinir sisteminiz zarar görüyor. Dengeli beslenerek, kısa yürüyüşler yaparak ve hobilerinize zaman ayırarak bu ayı sağlıklı bir şekilde geçirebilirsiniz.

Başak:

İş:
14 Şubattan sonra 6. Eviniz Kova’da geri giden Merkür çalışma arkadaşlarınızla düşünsel anlamda kargaşa yaratabilir. Yine bu dönemde eleştirilere hedef olabilirsiniz. Kendinizi bazı tartışmaların ortasında bulabilir ve taraf tutmak zorunda kalabilirsiniz. Sizin inisiyatifiniz dışında gelişen bu tür ortamlarda, düşüncelerinizi  gizlemekte yarar var.

Aşk:
Aşk ve ortaklık evinizde Merkür 6 Şubatta geri gitmeye başlayacak. Bu ay her zamankinden çok daha fazla aşk duygularınızın yoğun olacağını size hatırlatmak isterim. Partnerinizle ilgili aranızda netleştirmeniz gereken sorunlarınız için hala zamanınız var. Geçen aydan kalan olaylara çözüm getireceksiniz. İlişkilerinizi zorluklar içinde yaşıyorsunuz. Fakat, artık problem yaratan konuları çözmeniz gerekiyor.

Sağlık: 
13 Şubata kadar ayak sağlığınız çok önemli. 14 Şubattan sonra Merkür 6. Sağlık evinizde geri hareketini yapacak. Dolaşım sisteminizi yoracak yiyeceklerden uzak kalmalı ve ağız sağlığınız daha çok önemsemelisiniz. Sağlığımız konusunda sorunsuz bir ay olmasına rağmen, zevklere düşkünlüğünüz rahatsızlıklara neden olabilir..

Terazi:

İş:
6 Şubatta Merkür’ün geri  hareketi  sizi olumsuz kılabilir. Bir türlü başlayamadığınız veya cesaret edemediğiniz, uzun süredir askıda bıraktığınız işlerinizi bir iş planı çerçevesi içinde pratiğe dökün. Adım, adım detaylarını da göz ardı etmeden gerçekleştirmeye çalışın. Kariyer evinizdeki  Jüpiter geri gitmesine rağmen; bu dönemde size tüm iyi niyetiyle eşlik edecek ve para kazanmanıza yardım edecektir.

Aşk:
Şubatta dikkatli olun. Kişiliğinizde değişen duygu dalgalanmaları yüzünden aşkta hep hatalar yapıyor ve karşınızdaki kişiye olduğundan fazla değer veriyorsunuz. Bu nedenle, uzun süredir birlikte olduğunuz kişilerin farklı yüzleri sizi hayal kırıklığına uğratmasın. Bu ay, aşk konusunda bazı acı gerçeklerle karşılaştığınız zaman; suçu karşınızdaki kişiden çok, kendinizde aramalısınız.

Sağlık: 
6 Şubatta sağlık evinizde  “Merkür” geri gitmeye başlıyor. Neptün’le birlikte hareket edecekler. Tüm bu hareketler, sinirli ve asabi olmanıza neden oluyor. Dişler, dizler, kemikler bu ayın dikkat edilmesi gereken organlarınız. Ayrıca cildinize özen göstermeli ve ayak bileklerinizi korumalısınız. Uyku düzeniniz önemli. Çok çalışıyorsunuz, dinlenmeye özen göstermelisiniz.

Akrep:

İş: 
Şubatta Jüpiter meslek ve dokuzuncu evinizi kapsayan konularda  ay boyunca geri gidiyor.Mesleki konularda sorun çıkabilir. İşinizi büyütmek istiyorsanız; yapacağınız işlerde abartıya gitmeden, doğal akışı içinde süreçleri aşmaya çalışın. Kendinizle ilgili acele kararlar vermemeli ve sizden yaşça büyük kişilerle takışmamalısınız.Geri giden “Merkür ” sizin masraf hanenizi abartabilir. Genel anlamda ekonomik bir zorluk yaşamanıza neden olacaktır.

Aşk:
Şubatta; Duygusal konularda daha fazla odaklaşacaksınız. Aşk etrafınızda dolaşıyor. Sürpriz aşklara hazırlıklı olun. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerle enerjilerinizi birleştireceksiniz. Sosyal yaşantınızda kişisel cazibenizin artmasından faydalanabilirsiniz. 

Sağlık:
Şubatta; bu ay gerilimden uzak başlangıçlar; ruhsal yönden sizi rahatlatarak, gündelik yaşamınızın tüm kesitlerini olumlu etkileyecek. Zihinsel yorgunluk söz konusu. Doktor kontrolün de gerekli vitaminlerinizi almalısınız. Ayaklarınızı ve karın bölgenizi üşütmemeli, cinsel organlarınızı dış etkenlere karşı korumalısınız. . Önemli problemleriniz yok.  

Yay:

İş:
Şubat Ayı boyunca sonra Venüs, Plüton’la  para evinizden size önemli ve güzel destekleriniz ay boyunca verecek.. Günlük süreçlerde sevdiğiniz ve zevk aldığınız işlerle haşır-neşir olacaksınız. Merkür aile ve yuva evinizde 6 Şubattan sonra retro yaptığı için çok dikkatli olmalısınız... Aile ve mesleki konularda gerekli dengelerinizi korumak zorundasınız. İlişkilerinizi dengelemelisiniz.

Aşk:
Şubatta; Uranüs aşk ve sosyal evinizden size ilginç aşk sinyalleri veriyor. Yeni bir aşk başlangıcı veriyor. ‘Deli cesareti’ denilen ruh durumu her halde bu ay sizde mevcut olacak. Eğer kalbiniz boş ise, aşka hazır bir dönemdesiniz. Karşınıza çıkan kişiden etkileneceksiniz. Onunla ortak alanlarınızın olması, sizi ona daha çok yaklaştıracaktır. Fakat temkinli olmanızda yarar var. Çünkü duygularınız zamanla yerine oturacaktır.

Sağlık:
Şubatta; sağlığınızla ilgili önemli bir sorun olmamasına rağmen değişen hava koşulları karın bölgenizde ağrılara neden olacaktır. Ayaklarınızı üşütmemeli kendinize dikkat etmelisiniz. Ağır yiyeceklerden uzak kalmalı ve kalori dengenizi korumalısınız..

Oğlak:


İş:

6 Şubattan sonra Merkür iletişim evinizde geri gidiyor. Merkür’ün geri gittiği bu dönemde; verilmiş sözler gecikecek, iş anlaşmaları ve sözleşmelerde sorun çıkacaktır. Kısıtlanmaya gelemediğiniz için de, problemleri nedensiz bir şekilde abartacaksınız. Uzun süren bir ortaklığınız varsa, bu konuda kesin kararlar alacaksınız.

Aşk:
Şubatta; Venüs ve Plüton kişisel evinizde ilerliyor. Eşinizle yoğun duygu alış-verişi içinde olmanız; yeni ve kökten kararları gündeme getirebilir. Sosyal statünüz artıyor. Oldukça dikkat çekici olduğunuz bir aydasınız. Anlamlı ve iğneleyici sözlerinizle partnerinizi ve çevrenizi istediğiniz gibi etkileyeceksiniz. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız.

Sağlık:
Şubat  Ay’ın büyük bir kısmında;   Sağlık gezegeniniz Merkür geri gidecek.. Kendiniz ile ilgili yetersiz gördüğünüz konuları tekrar ele alırken, daha disiplinli olmak zorundasınız. Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız. Fikirlerinizi beğenmeyenlere karşı ani tepkiler vermeyin. Süregelen bir rahatsızlığınız varsa, bu ay gerekli tedavileriniz gerçekleştirecek ve sonuç alacaksınız.

Kova:

İş:
5  Şubatta Merkür önce 12 evinizde ; daha sonra 14 şubatta Dolunay’la birlikte kişisel  Evinizde geri gidiyor.. Birlikte çalıştığınız kişilerden memnun olmayabilirsiniz. Kariyerinizdeki düzelmelerin zevkini çıkarmak için, önünüzde daha zaman olacaktır. Merkür’ün ileri hareketine kadar ilişkilerinizdeki düzensizlikler sizi gerginleştirecektir.

Aşk:
Şubat  sonuna kadar Merkür ilişkiler konusunda dikkatli olmanız öneriyor. Gücünüzün yavaşladığını hissederek, kendinizi geri plana çekme ihtiyacı duyabilirsiniz. Takıntılarınız sizi rahatsız edebilir. Dostlarınızın sırları konusunda ketum davranacaksınız. Yakın dostlarınızın sözlerinden ve davranışlarından etkileneceksiniz. Suskun ve gizemli bir havaya girecek ve düşünceleriniz hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz.

Sağlık:
Şubatta; Sağlık konusunda oldukça güçlü ve enerjik bir bünyeniz var. Fazla yoğunluktan yorgun düşebilirsiniz. Tansiyon sorunu olanlar dikkatli olsunlar. Sinirsel felçler ve kazalara yol açabilecek olaylardan sakınmalısınız. Özellikle yolculuklarda ani kayıplar yaşayabilirler. Yola çıkmadan önce, valizlerini çantalarını, pasaportlarını kontrol etmelidirler.

Balık:

İş:
6 şubat’a kadar  yüksek bir hayal gücü ve ruhsal duyarlılık verecektir ve bunları içsel kabiliyetleriniz için kullanabileceksiniz. Sezgisel içe doğmalarınız ve canlı rüyalarınız olacaktır. Güzel olan her şeye karşı hayranlık duyacaksınız.

Aşk:
Şubatta; Ay boyunca Venüs 11. Evinizde kalacak. Arkadaş çevrenizde dikkatinizi çekecek kişilerle duygusal ilişkiler gündeme gelecektir. Dostluk ve aşk duyguları birlikte gelişebilir veya her iki duygu ilişkinizin bir parçası olabilir. Dengeli yaşamın önemini bildiğiniz için, dış ilişkilerinizi sizi olumlu etkileyecek şekilde ayarlayacaksınız.

Sağlık:
Şubat ayında; sağlık konusunda titiz davranmalısınız. Mideniz ve sindirim sisteminiz hassas. Ayrıca baş ve boğaz bölgenizi korumalı, boyun bölgenizi zorlamamalısınız. Geri giden Merkür  dengelerinizi bozabilir. Böbreklere dikkat etmeli ve seyahatlerde düş kırıklığına karşı hazırlıklı olmalısınız. Bu ay; Mars 8.evinizde ilerliyor. Tıpkı geçen ay gibi, kesici, yakıcı aletlerden ve ortamlardan uzak kalın.


Hiç yorum yok: