31 Mart 2014

Güral Sapanca'da Yenilenin!


Ülkede yaşanan stres dolu günler, iş hayatı, özel hayat derken insanda uzaklara kaçma isteği uyanıyor... Ama çok da uzaklara değil! Hani çok trafik olmasın, arabayla en fazla 1 saatte gidilsin, yeşillikler içimize huzur versin, bir de Spa'sı olsun kulunçlar bayram etsin... =) 
                 
Bu düşünceden yola çıkarak, Zerrin'i aradım... "Ah Burcuu çok ihtiyacım var!" dedi. Ve atladık arabaya, açtık müziği sonuna kadar, elimizde çaylarımız güle oynaya Güral Sapanca'nın yolunu tuttuk... Benim çok komik bir huyum vardır. Eski Cd'leri çok severim ve bir şekilde bulurum arkadaşlarım şaşırır. 
Yolun büyük kısmını Mustafa Sandal'ın 'Çekilin şu dağlardan' şarkısının olduğu albümü dinleyerek geçirdik! Şarkıların tiz yerlerinde sesimle Musti'nin en büyük destekçisiydim...(!)
Sapanca'ya varınca bir yerde duralım bir şeyler yiyelim dedik! (E yolculuk acıktırıyor tabii narin bedenimizi! :))
Ve 'Cansu Alabalık'ta tahmin edin ne yedik! :) 
Cansu Alabalık'a mutlaka ama mutlaka uğrayın! Yeşillikler içinde doğayla başbaşa, sessizliğin içinize huzur verdiği, çardakların içinde yemeğinizi yiyebileceğiniz müthiş bir yer! 

Sonra geçtik cennet mekanımız Güral Sapanca'ya! Açıldığı günden beri yorgunluklarımızı, öfkemizi, umutsuzluğumuzu akıttığımız bu tesisten ayrılırken hep umutlu dolu, dinlenmiş ve huzur dolu olduk! 

Odaya eşyaları bırakır bırakmaz attık kendimizi Spa'ya ve gitmeden önce aldığımız masaj randevumuzun ilkine girdik! Spa çıkışında sanki dünyaya umutla bakar olduk. Karamsar tarafımızı masaj yatağına bırakıp optimist halimizle uyandık yeni güne... Ve ertesi gün çıktık geldik İstanbul'a... 
                   
Hayat yorucu,uzun... Her an içimize üfleniyor karamsarlık havası... Ciğerlerimizle soluyoruz her gün stresi! Ama dönüp baktığımızda elimizde kalan hep mutlu anılar, biriktirdiğimiz eğlenceli zamanlar! 
Bir insanı en çok mutlu eden şey birinin gülümsemesinin sebebi olduğunu bilmektir. İkincisi de kendine verdiği değer, gösterdiği ilgidir... Haydi, toplayın eşyaları... Biraz yenilenmeye ihtiyaç var! Düşün Sapanca yollarına! Ve Güral Sapanca'nın kubbeli restoranında kahvenizi içerken beni hatırlayın olur mu?:) 





Hiç yorum yok: