8 Haziran 2012

ISTANBUL SHOPPING FEST 2012

Göz döner, kalp almak istediğin şey için hızlı hızlı çarpmaya başlar... Ve beynin bir bilgisayar gibi hızlıca hesap yapmaya koyulur... Acaba kredi kartında limitim var mı? Birkaç kredi kartına mı böldürsem? Ya da bir kısmını nakit veriyim, gerisini de taksit yaptırırım... Böyle hızlı çalışan bir beyin karşısında kimse duramaz... İstekli ve azimlidir... Mantık kaybolur, alışveriş aşkının olduğu yerde... 
Yukarıda yazdıklarımı siz de hissediyorsanız MÜJDE!!! Alışverişin en eğlenceli, en renkli ve en karlı hali Istanbul Shopping Fest 9 haziranda başlıyooooor ;) 


Festival süresince kredi kartı ya da banka kartıyla yapacağınız her 25 TL'lik alışveriş karşılığında bir çekiliş kazanacaksınız... Ve noter huzurundaki çekiliş sonucunda hediyelere boğulacaksınız... İşte hediyeler : 
Garanti Koza'nın Koza Evleri projesinden 3+1 olmak üzere 1 adet ev, 3 adet Mercedes marka B serisi otomobil ve Apple firmasının Türkiye distribütörü Bilkom'dan 21 ipad 2... 




 Peki bu sımsıcak festival zamanı AVM'ler kaça kadar açık?
Festival süresince katılımcı olan Avm'ler cuma ve cumartesi günleri 10.00-23.00 arası açık! 
Alışveriş Partisi olan AVM'ler ise gece 2.00'ye kadar açık!

AKMERKEZ'deki Alışveriş Partisi: 16 Haziran
Süper konserler vaar;)  
14.30 Atiye
17.00 Canan Anderson
18.30 Model
22.45 M.F.Ö. 
Ayrıca 12.00-2.00 saatleri arasında araba kampanyası düzenlenecek... 


City's Nişantaşı'nın etkinlikleri diğer AVM'leri geride bırakacak cinsten:)  Festivalin kalbi yine orada atacak gibi görünüyor!!! İşte City'sdeki etkinlikler: 




Istanbul Shopping Fest hakkında daha fazla bilgi almak 


isteyenler: www.istshopfest.com ;) 

Haydi Eğlenceye, Alışverişe, Kazanmaya!!!



Hiç yorum yok: