6 Haziran 2012

MADONNA GELDİİİİ ;)


16 Ağustos 1958 doğumlu Madonna İstanbul'a üç uçakla gelmiş... Yanında çocukları ve dadılarıyla uçaktan inen incecik yıldız İstanbul'a indiği için çok sevindirik olmuş... Röportaj için peşinden koşan gazeteciler, kendisine hemen Türk kadınını güzel bulup bulmadığını sormuşlar.  Her gelene sorulması adetten olan bu soruya şaşıran Madonna, Türk kadınlarının benim beğenime ihtiyaçları mı var, onlar zaten muhteşemler demiş:) Kendisi onuruna verilen yemekte Türkiye'deki Kabbala öğretisine gönül veren ünlülerle buluşup göbek atmış :)


Şaka bir yana :) Madonna geldi diye gerçekten heyecanlıyız... Pilatesi tüm dünyaya tanıtan kaslı kadın... Yaşıtlarına göre oldukça dinç ve enerjik... Herkesin onun şarkılarıyla ilgili mutlaka bir anısı vardır... Ya aşık olmuştur, ya ayrılmıştır, ya sevmiştir karşılığını alamamıştır, ya da sevilmiştir sevememiştir... Böyle birisi Madonna... Dünya popunun kralı Michael Jackson'ı da kaybetmişken, kraliçemizi sıkı sıkı sarıp sarmalamalıyız... Kendimizi müziğin ritmine bırakıp müziğin insan ruhu üzerindeki muhteşem etkisini hissetmeliyiz... ;)

Madonna'cığım uçaktan böyle inmiş;)

Ve yarınki konsere biletleri olanlar... Olmayanlar için de dans edin... Özellikle sırf bu konser için ülkesinden gelen Alex De Souza!!! Bizim için de eğlen... =)

İşte geçen senelerde facebook'ta elden ele dolaşan muhteşem konser performansı... Salla İstanbul'u Madonna!!! ;)



Hiç yorum yok: