12 Kasım 2012

City's Mahalle'de Cümbüş Vaar!;)

İzzet Çapa'nın yeni projesi Mahalle'nin tanıtım yemeğinde birçok ünlü sima vardı. Cengiz Semercioğlu, Bülent Cankurt, Ayşe Özyılmazel bunlardan sadece bir kaçı... ;) 
Ben ve Sema Demiral :) 


Burcu Çeşit giydiği kırmızı elbiseyle, Sema Demiral ise gri elbisesiyle gecenin en şıkları arasındaydılar! (Şaka şaka... Birden kendime bir magazinci gözüyle baktım affedin:)! ) 

Bir Mahallede neler olur? Hepsini aklınızdan geçirin... İşte onların hepsi burada var... Toplum olarak özlediğimiz o eski güzel komşuluk günlerimizle, manavımız, çiçekçimiz, simitçimizle yeniden buluşuyoruz!;) 



Yemekler, ortam, müzik, her şey dört dörtlüktü...  Ve en önemlisi hepimiz Mahalle'ye hayran kaldık... Bu Mahalle, Bizim Mahalle! :) Haydi beraber gezelim;) 







Vee konuklar;
Kenan Erçetingöz ile;=)

Ali Atıf Bir ve İzzet Çapa

Rahşan Gülşan ve İzzet Çapa 

"Yemek Hazııııııır!:)" dediler İzzet Çapa ve Murat Özalp


Altın Mimir, İzzet Çapa, Ayşegül Ekinci
Hopppaa:)

Esin Övet ve Ben :) 


Gecenin sonunda hepimiz Mahalle ruhunu özlediğimizi hissettik ve iki haftaya kadar açılacak bu mekana aşık olduk! City's Alışveriş Merkezi'nin üst katında açılacak olan Mahalle'yi bakın Mahalle sakinleri nasıl anlatıyor: 
 Biz bir Mahalle hayal ettik. Hepimizin mahallesi gibi... Sıcacık, dostane, havalı, tertemiz, lezzetli, biraz da karışık!Türkiye’de alışverişi, ticareti,eğlenceyi, yemeyi, içmeyi, iletişimi iyi bilen Mahalle çocukları olarak Nişantaşı’nda buluştuk. City’s’de, yani tam merkezindeİstanbulun en gözde semtinde Mahalle olur mu? Neden olmasın?İçinde bulunduğumuz bu yüzyılda her geçen gün yalnızlaştığımız ve birbirimizden giderek uzaklaştığımız bu mesafeli dünyada bizi içine alacak, her şeyiyle dopdolu ve yarattığımız ortamıyla samimi bir mahallemiz var. Bu özlediğimiz samimi ortamı ve unuttuğumuz değerleri modern bir çatı altında hatırlatmak için tasarladık.“Haydi bir Mahalle” kuralım dedik. Çünkü hepimiz kendi mahallelerimizden geliyoruz. Ve o mahalleyi, mahalledeki anılarımızı, seslerini, renklerini çok özlüyoruz, hatta kokusunu bile hatırlıyoruz.Biz burayı hayal ederken, bizim mahallemizde içimizi okşayan her ne varsa bu Mahalle’de de olsun istedik. Mahalle anılarımıza daldık. Olsa ne güzel olurdu diye saydık, yazdık, çizdik, dizdik. Memleketin en kıymetli markalarını aramıza davet ettik. Ve onlarda Mahalle’mize her şeyin en güzelini getirmeye can-ı gönülden destek verdiler.Mahalle’nin duvarlarını laflarla ve Mahalle ahalisinin resimleriyle donattık. Önünü arkasını da açık yaptık. Güzel balkonlarla Mahalle’ye gelenleri Nişantaşı’na tepeden baktırdık. Mahalle’nin havası gerçek hava, boru değil. Gökyüzünün, güneşin, bulutun orijinal imalatı.Mahalle’ye az kaldı. Pek yakında İstanbul ve dünya, şu ana kadar bambaşka bir Mahalle’yle tanışacak. Vatandaş kim bilir ta nerelerden Mahalle’ye gelecek. Bu Mahalle’yi kendi mahallesi gibi sevecek, bilecek. Mahalle’nin havası herkesi mesut edecek. Ne de olsa bu Mahalle, havası şahane!Çok geç olmadan siz de gelin.

Biz Mahalle’deyiz. Sizi de mutlaka aramıza bekleriz.



                         










Hiç yorum yok: