13 Mart 2013

Floransa'da Bir Düğün ve Ben! - 2 ;)


Floransa'nın ikinci yazısını bir türlü yazamamış olabilirim! :) Bunun sebebi daha bütün resimlerin elime geçmemesi... Hala geçmedi ama daha fazla dayanamadım. En azından başıma gelen o traji-komik olayı sizinle paylaşmak istedim! :)  


İlk gün hafif bir yorgunluk ama deli gibi bir neşe içinde şehri gezdik. Akşam Excelsior otelin en üst katında gençlerle tanışma yemeği verilecekti. Biz de otele uğrayıp üstümüzü değiştirdik ve otelden ayarlanan minibüsle yola çıktık. Ben minibüsün en arka koltuğuna sağ tarafa oturdum. 5 Kişi eğlenceli bir şekilde gidiyorduk ki, minibüs bir anda öndeki araca öyle bir hızla çarptı ki ben narin vücudumla (!) en arka koltuktan en ön koltuğun arkasına uçtuuuum... Başımı, dizimi, yüzümü öyle bir çarptım ki! Çarpmanın etkisiyle şoke olmuş şekilde yerde etrafa bakarken, Dila'nın "Burcu'yu hastaneye götürelim!" diyen sesini duydum bir anda... Anladım ki yaşıyorum! :) 

Sonra beni sadece bir kaç gündür tanıyan ama canım olan adaşım Burcu'nun "Ben Burcu'yu tanırım, söylemez ama o çok kötü şu anda" dediğini duydum. Ve o andan itibaren kahkahalarla gülmeye başladım... :) 

Yüzüm, dizim, elim şişmeye başlarken otele geldik ve  en üst kata çıktık. Beni ilk kez gören insanlar önce elimdeki buz torbasına sonra kahkahalarıma anlam veremediler. Neyse ki buz faydasını gösterdi de ertesi gün düğüne şiş ve mor bir yüzle gitmedim! :) 




Başıma gelen bu traji-komik olayı siz değerli takipçilerimle paylaşmanın mutluluğuyla bir sonraki yazıma geçiyorum ! :) 
Floransa devam yazıları çok yakında sizlerle!  

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Çok geçmiş olsun..

sdsss dedi ki...

Böyle keyifli bir düğünde o da size nazar olsun ve çookkk geçmiş olsun...

KontLikya dedi ki...

Merakla beklemekteyim...