11 Mart 2013

MANGO 2013 İlkbahar- Yaz Defilesi

Mango 2013 İlkbahar- Yaz Koleksiyonu'nu Çırağan'da süper bir defileyle tanıttı. Victoria's Secret mankenlerinden Lily Donaldson baş manken olarak boy gösterdi... 





Defile sıradışıydı. Çırağan Sarayı'nın büyük salonunun tam ortasında beyaz perdelerle kapanmış bir bölüm vardı. Konuklar olarak dikdörtgen şeklinde sıralanmış koltuklara oturtulduk. 


Ortadaki alanda Dj olduğunu düşünürken defilenin başlamasıyla beraber orada canlı söyleyen muhteşem bir müzik grubu olduğunu fark ettik. (Yoğun araştırmalar sonucunda grubun adının "The tutsies" olduğunu öğrendim!) Çalan güncel yabancı şarkılarla defile öylesine renkli ve güzel geçti ki... Defilenin sonunda perde yavaş yavaş kaldırıldı ve müzik grubu ortaya çıktı, tüm mankenler dans ederek podyuma geldiler. Türkiye'de böylesine güzel ve Victoria's Secret defilelerindeki gibi coşkulu bir sunum yapan Mango'yu yürekten kutluyorum! Bir ara kendimi tutamayıp ayağa kalktım ve dans ettim! :) 




İlkbahar ve Yaz Koleksiyonu'nda en çok göze çarpan renkler siyah ve beyaz... 

Girişte kokteyl yapıldı, defile bitimindeyse tatlılar ve sıcak yemekler bizleri bekliyordu! :) Mankenleri gördükten sonra insanın hiçbir şey yiyesi gelmiyor tabii! :) Neyse, bu konuya girmeyelim! :) 

Bir defile de böyle geçti... Baharın kıpırtıları ve yazın sıcaklığı kalp atışlarımızı hızlandırmışken alışverişe başlama zamanı! 


1 yorum:

Unknown dedi ki...

Evettt,tez vakitte alışverişe başlamalı :)