8 Ocak 2013

Karlar Düşeeer, Burcu Düşeeer! :)


Hani gözler yalan söylemez derler ya! Bir de yazı söylemez. Yazarın ne düşündüğünü, kurguladığını hikayenin arkasında ne olduğunu anlar okuyucu... O ne zaman durmuş, duraksamış, düşünmüş, gözyaşı yazının neresinde çıkmış ortaya, bilir. Ve bir anda en yakın arkadaşı olur yazarın... Sizler de benim için öylesiniz... Mizahi bir yazı yazmak için geçtiğim bilgisayarın başında bunları yazarken şaşkınım! :) O yüzden aradaki farkı ve size ne kadar açık olduğumu görmeniz için başlığı değiştirmeyeceğim. :)

Konumuza gelirsek... :) Bu aralar size az yazı yazdığımı ve bunun için size bir açıklama borçlu olduğumu biliyorum... Blogdaki başarımdan sonra bana bir iş teklifi geldi, hem onu yürütüyorum hem de bloga yetişmeye çalışıyorum. Yoksa sizi unuttum sanmayın!

Mesela Amerika'ya süper bir röportaj yapmaya gideceğim 25 Ocak'ta inşallah... ;) Çok yakında Dr. Yasemin Bradley röportajımı da yayınlayacağım. Çok çalışmam lazım çoook! :)

İş hayatına girince anladım ki insanı materyalist yapıyor bu dünya. Gülmeyi unutan gözlerle karşılaşıyorum kimi zaman... Enerjimi yok etmelerinden korkuyorum bazen... :) Ama merak etmeyin, dayanacağım! ;)

Başlığa uygun bir şarkıyla yazıyı bağlamak ve (çok şükür) daha karda düşmediğimi sizlere müjdelemek isterim! ;) 

Sevgilerimle, 

Burcu Çeşit. 





3 yorum:

Unknown dedi ki...

İşin hayırlı olsun diyelim o zaman :) Bende iş arayan zamanlarımda olduğum için senin adına mutlu oldum.Darısı başıma :)
http://bordoduslerim.blogspot.com/

Gulsen dedi ki...

Kim tutar seni Burcu; uç bakalım :))) Öpüyorum sevgiler cici kız...

İki Kum Tanesi dedi ki...

Tebrikler Burcucum :) Sevgiler.