11 Ekim 2012

IFW12 ATIL KUTOĞLU DEFİLESİ! ;)


Modellerin makyajı Serdar Vural tarafından yapıldı. 


Atıl Kutoğlu defilesine de her defile gibi ilgi büyüktü.  Heyecanlı bir bekleyişin sonunda mankenler teker teker podyuma çıkmaya başladılar... :) 





Koleksiyonda çizgili ve geometrik desenler ağırlıktaydı.  Bir ara Haluk Akakçe podyuma fırlayıp kulise girdi... Hepimiz bu şovun bir parçası mı acaba diye şaşırmışken anladık ki sadece dikkat çekmek amaçlı yapılan bir hareketmiş! :) Çok cooldu! :) 





Defileye gelenler arasında en dikkat çeken isim her zamanki gibi Eda Taşpınar'dı. Kıyafeti ve şapkasıyla o kadar tarz giyinmişti ki herkesi kendine hayran bıraktı. 

Defileyi izlemeye gelenler arasında Indra Taşpınar, Ceylan Çapa, İdil Fırat, Kürşat Tüzmen, Onur Baştürk, Hatice Arslan, Melisa Eliyeşil, Didem-İzzet Antebi, Fatoş Sarıgül gözüme çarpan ünlü isimler... 


Bir ara Onur Baştürk'ü tweet atarken yakaladım! :) 
Bu konuda uzman olmadığımı belirterek, birkaç parça dışında koleksiyonda ilgimi çeken parça bulamasam ve çok etkilenmesem de Atıl Kutoğlu'nu emeklerinden dolayı tebrik ederim. Ellerine sağlık! ;) 

Atıl Kutoğlu defile finalini dünyaca ünlü modeller Jessica Stam ve Tamara Ecclestone ile yaptı.  


Haydi cuma akşamki defileler için yola çıkmaya hazır mısınız? ;) Cuma akşamı twitter hesabımdan capcanlı defile ayrıntılarını takip edebilirsiniz! ;) 


Hiç yorum yok: