1 Ekim 2012

ALEX ve AİLESİNE MEKTUP...


Biz Fenerbahçe taraftarı bugünü hiç unutmayacağız... Eminim siz de unutmayacaksınız... Unutamayacaksınız... 

Evet bir kaç haftadır bir terslik vardı takımda. Basından sürekli bir şeyler okuyorduk. Ama bu kadarını beklemiyorduk... Ayıp ettiler! Yazık ettiler! 

Bugün yolda yürürken sosyal medyadan okuduğum "Alex kadro dışı bırakıldı" haberi yüreğime taş gibi oturmuşken, bir kaç saat sonra gelen sözleşme feshedildi haberi beni darmaduman etti.Ve ben, uzun süre bu haberin sizin gitmeniz anlamına geldiğini idrak edemedim. Hani siz ailemdiniz ya artık, koskocaman ailemizin bir üyesiydiniz ya... Biz hiç ayrılmayacaktık aslında...

Şimdi ise duygularımı nasıl anlatacağımı bilemiyorum. Gözlerimde yaşlar, evinizin önündeki taraftarları izledim televizyondan. Siz ağladıkça, ben ağladım. Hak etmediniz! Hem de bunların hiçbirini... Primini Mehmetçik Vakfı'na bağışlayan, her sene loca satın alan, hiç kimseye kötü söz söylemeyen kaptan... Ve onun koyu fenerli, Türkiye sevdalısı, Türk bayrağı dövmesi yaptıran zarif eşi Daianne... 



Bizi affedebilecek misiniz? Uçağın en son güvenlik kapısından geçerken, kulaklarınızda bizlerin tezahüratları, yüreğinizde bizim sevgimiz... Bize kırgın mı gideceksiniz? 

Bir arkadaşımın söylediği gibi, biz ne Aziz Başkan içerideyken ne de şike suçlamalarıyla takım sarsılırken bu kadar üzülmedik! 

Ben bugün yatarken tüm Fenerbahçeliler gibi bunun bir kabus olduğunu düşünerek kendimi rahatlatacağım. Sabah her şeyin yoluna gireceğini söyleyeceğim ruhuma. Ama gönlümdeki sızıyı nasıl geçireceğimi bilemeden korkuyla dalacağım uykuya. Rüyamda Şükrü Saraçoğlu'na gideceğim... Gol sesleriyle inleyecek stat. Ve hep bir ağızdan bağıracağız... De Souza... Aleeeeex! De Souza... Aleeeeex! 

Sizsiz, sensiz Fenerbahçe çok zorlanır büyük kaptan! Biz çok zorlanırız... Sen; gollerin, asistlerin bir yana insanlığınla, efendiliğinle herkese örnek olmuş bir efsanesin. Ayrılırken bile yazdığın mesajlar, tavırların senin büyüklüğünün bir kanıtı! 


Şunu bilin ki, bugüne kadar hiç bir futbolcu olmamıştır, giderken karşı takım taraftarlarının bile üzüldüğü... Ah be kaptan... İçimiz yanıyor... Seni ve aileni çok özleyeceğiz. Keşke bir yolu olsa kalsanız burada. Keşke kötü bir rüya olsa tüm bunlar... Sen ve ailen nefes aldıkça; nefesiniz nefesimiz, ruhumuz ruhunuz, kalbimiz kalbiniz olacak! Siz bizim gönlümüzün ilk 11'inde olacaksınız sonsuza dek!

Daha yazacak çok şey var... Ama içimizdeki yangını anlatmak için kelimeler kifayetsiz kalır... 



Bu taraftar sizi hiç unutmayacak! 
Ne olur siz de bizi unutmayın ve arada gelin ziyaretimize... 
Hakkınızı helal edin! 


4 yorum:

Adsız dedi ki...

BAŞKA NE SÖYLENEBİLİR Kİ BURCU ARKADAŞİM HERŞEYİ YAZMIŞ :(

GÜLE GÜLE KRALEXXX
SEN GERÇEK BİR EEFSANESİNNNNN

suat dedi ki...

burcu cum harika olmuş eline koluna o guzel yüreğine sağlık

Adsız dedi ki...

DUYGULARINA AYNEN KATILIYORUM ARKADAŞIM. ALEX VE AİLESİNE BİR FENERBAHÇELİ VE TÜRK OLARAK YAPILABİLECEK EN BÜYÜK SAYGISIZLIK YAPILDI UMARIM AFFEDERLER....

akdeniz dedi ki...

hoş bir blog olmuş..
http://zoomlabakalim.blogspot.com/