7 Ekim 2012

ISTANBUL FASHION WEEK BAŞLIYOOOR! (10- 13 EKİM)


Bu sezon 7.si yapılacak olan Istanbul Fashion Week, hepimizi modaya doyuracak! 10-13 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan organizasyon sayesinde, İstanbul modayla nefes alacak, modayla beslenecek, moda konuşacak! Türkiye'nin en seçkin marka ve moda tasarımcılarının 2013 İlkbahar/Yaz koleksiyonlarının tanıtılacağı İstanbul Fashion Week bu sene ilk defa sanat limanlarından biri olarak adını duyuran Antrepo 3'te düzenlenecek.



IFW'de 34 moda tasarımcısı, 5 marka ve 2 IMA etkinliği olacak. İşte defile takvimi ;) 


IFW Komite Başkanı Volkan Atik konuyla ilgili şunları söyledi... ;) 


Her IFW kendi içinde ayrı bir coşkuyu barındırıyor kuşkusuz. Ancak bu dönem her zamankinden çok daha heyecanlıyız. Heyecanlıyız çünkü,  çok yoğun bir katılımla karşı karşıya kaldık. Sizlerle paylaştığımız programda da göreceğiniz üzere toplam 35  defile düzenleyeceğiz.  Bu defilelerin 5’i  markalara, 30’u ise tasarımcılara ait. Gerek markalarımız gerek tasarımcılarımız IFW için ciddi bir hazırlık içindeler. Bir diğer heyecanımız ise geleceğe dair. Önümüzde yürümemiz gereken çok uzun bir yol var…Geride kalan 6 moda haftası etkinliğine baktığımızda IMG’ye hiç de fena olmayan bir altyapı bıraktığımızı düşünüyorum. 6 IFW’de markalar ve tasarımcılara ait olmak üzere toplam 126  defile gerçekleştirdik. Keza 3 bin 250 yerli,  yaklaşık bin 500 yabancı basın mensubunu ağırladık. Ulusal ve uluslar arası medyanın farklı mecralarında yer alan 10 binlerce haber ile İstanbul’un tanıtımına ve değerine değer kattık.



Sevgili takipçilerim, ben de birkaç defileye gideceğim sizler için! ;) Bu bir moda blogu değil ama her telden çaldığımıza göre, e  moda da Yaşamın Tatları'ndan biri olduğuna göre takip edilmeli ve sizlere tarafımca ulaştırılmalı diye düşündüm... İzlenimlerimi buradan ve capcanlı olarak Twitter adresimden paylaşacağım... ;) Sevgilerimle, 
Burcu Çeşit ;) 

Hiç yorum yok: