19 Kasım 2012

Jennifer Lopez'li Kokteyl! ;)

Jennifer Lopez'in de katılacağı, seçkin davetlilerin geleceği davete sizi de bekliyoruz tarzında bir mesaj alınca elim ayağım birbirine dolandı heyecandan. Hatta doğruyu söylemek gerekirse arabadaydım. Camını açıp ufaktan bir çığlık attım. :) 
İnanın, siz takipçilerim beni böyle yaptınız. Artık herkesle tanışıyorum, röportaj için kimle yapabilirim diye kafayı yiyorum ve sürekli heyecanlı geziyorum. Eskiden bir ortama girdiğinde içine kapanık olan ben, şimdi "Merhaba" derken daha canlıyım... Bunun için teşekkür ederim öncelikle size!:) 

Bir deeee hal böyle olunca, sizin güzel enerjinizle, Allah kapılarımı açıyor, hissediyorum!:) 

Biliyorum yine açıldı çenem. :) Konu JLo... 

Haberlerde sürekli duydunuz. Ataşehir'deki Metropol'den Jennifer Lopez ev aldı diye...(keşke bana da ev hediye edilse, nasıl reklamını yaparım belli değil!:)) 

Bu akşam da onun tanıtım daveti vardı Le Meridien Otel'de. Asansörde başarılı gazeteci Bülent Cankurt ile karşılaştık. 34. katta indik. 

Davete güzeller güzeli Feryal Gülman, Demet Sabancı, Derin Mermerci, Deniz Berdan, Necati Şaşmaz, Saba Tümer, Ali Saydam, Deniz Akel gibi ünlü isimler katıldı. (Kendimi saymıyorum!:)) 

İş dünyasından da bir çok ünlü vardı mekanda. Fettah Tamince, Mustafa Sarıgül ve Hamdi Akın bunlardan sadece bir kaçı... 

Davetlilerin bir bölümü içeride bir bölümü dışarıda ayaktaydılar. Açık büfede oldukça lezzetli yemekler vardı. (Yine sizin yüzünüzden sırf incecik olayım maksadıyla yemedim, bir de sizsiz boğazımdan geçmedi) :) 


Ve JLo geldi. Dibimden geçerken "Nasılsın?" deme fırsatı bulabildim. "Süper!" dedi... Sağ olsunlar(!) korumaları koşturarak götürdüğü için mükemmel diyaloğumuz devam edemedi. 




Bayanlar ve baylar, JLo gerçekten çok güzel bir kadın! İncecik, yüzü küçücük... Daha önce Madame Tussauds Müzesi'nde görmüştüm bal mumu heykelini. Şimdi anladım ki, oradakinden hiç farkı yok. Taş bebek gibi ve en önemlisi sempatik! Kasıntı değil!


Saat 21.00 gibi geldiği davetten 22.00'da ayrıldı. Asansöre binerken yakaladım! :) Şirinliğe bakar mısınız? Madem bir hafta daha burada, belki yollarımız kesişir yeniden JLo ile, ne dersiniz? ;)

Not: Korumalarının etten duvar örmeleri sayesinde, beraber resim çekinemedik. Yoksa daha ne fotoğraflar koyardım buraya!;) 

Son dakika: JLo bugün itibariyle İstanbul'dan ayrılmış, geri geleceği haber yalanmış... Şeker kadın Ahu Aysal'dan öğrendim sizler için doğrusunu !;) 
Vee müjde... Ahu Aysal uzaya gitmeden ve geldikten sonra sizlerle Yaşamın Tatları'nda buluşacak! ;)


1 yorum:

nily21 dedi ki...

yerinde olmak isterdim...konsere de gidemedim işler yüzünden...neyse madem sevdi sık sık konsere gelir diye ümid ediyorum :))
www.trendyandfriendly.blogspot.com