31 Temmuz 2012

ECE ERKEN SİREN ERTAN'IN YAZ KOLEKSİYONUNU TALAN ETTİ! ;)

Bazı insanlar vardır... Hani televizyonda, dergilerde görürsünüz... Oradan bile gelir onların negatif enerjisi, mutsuzluğu size... Yansıtırlar içlerinde yaşadıklarını, huzursuzluğu cam ekrandan... İticiliklerine şaşar kalırsınız... Sonra gerçek hayatta çıkarlar karşınıza... Anlarsınız ki benliktir onları öyle yapan... 
Ama ben size şimdi tam tersi iki kişilikten bahsedeceğim... Biri Siren Ertan diğeri Ece Erken... 
Siren Ertan; tanıdığım andan itibaren sevdiğim kadın... Ailemden biri gibi gördüğüm mütevazı insan... Daha blogumun adı bile yokken ortada... Hiç sormadan, araştırmadan röportaj teklifimi kabul etti... "Senin gibi genç ve çalışkan bir kardeşimi nasıl geri çeviririm" dedi... Röportaja gelirken ışıl ışıl parlayarak geldi restorana... Tüm şeffaflığıyla paylaştı her şeyini benimle, bizimle... Ve şimdi müjde! Siren Ertan tüm pozitifliğiyle ve zerafetiyle twitter'da... @sirenertanist kullanıcı adıyla aktive oldu olalı twitter camiası ona kucak açtı... Günden güne artan takipçi sayısı güzel kalbinin yansıması sanki... Siren Ertan'ın twitter'a gelişini Ece Erken'in tweetlerinden anladı çoğu insan, @eceerkenn kullanıcı adıyla aktif olduğu twitter'dan ;) 


Ece Erken'e gelince... O da televizyondan evime neşe ve enerji saçan bir sarışındı... Televizyondaki klipleri sunan, gözleri ışıl ışıl o güzeller güzeli küçük kız geçtiğimiz gün Yaşamın Tatları için röportaj teklifimi geri çevirmedi ve yüreğinin cömertliğini bir kez daha gösterdi... Siz, takipçilerimle bu güzel haberi paylaşmak isterim ;) 


Peki tamam... Ben bütün bunları size neden mi anlattım :) 
Öncelikle; ikisine de şükranlarımı sunmak için... ;) 
Vee bir de; yazı Çeşme'de geçiren Ece Erken'in, Siren Ertan'ın yaz koleksiyonunun bulunduğu 7800 Çeşme butik otelindeki mağazasını nasıl talan ettiğini duyurmak için ;) 
İşte Ece Erken'in mağazadan seçtikleri ;) 





Siren Ertan'ın koleksiyonu; tunikler, pantolonlar, etekler, plajda giyinmek için transparan şifonlar, pamuklular, düz sandaletler, platformlu ayakkabılar, gömlekler, elbiseler, sandaletler ve şapkalardan oluşuyor... 


Peki ürünler nerelerde satılıyor?


Çeşme'deki otelleri Boutique 7800'de, Bodrum'da Hotel Grand Yazıcı'nın butiğinde... 
İstanbul'da ise kısıtlı parçalarla Abdi İpekçi Mağazası'ndaki Punto'da satılıyor... 


İşte Çeşme'de bulunan ürünlerden bazıları ; 




YAZ BİTMEDEN... ÜRÜNLERİ KAÇIRMAYIN ;) BAYRAM TATİLİNDE SİREN ERTAN ŞIKLIĞINI YAŞAYIN =) 


Hiç yorum yok: