30 Temmuz 2012

EN İYİ ÇAY MARKASI- CHADO ! ;)

Dünyanın farklı yerlerinde yetişen çok özel ve yerel çayları Türkiye'ye getiren Chado, özel aromalı çayları ile Uzakdoğu'nun dingin yaşam felsefesini bir araya getiriyor.  12 Temmuz'da bir etkinlik gerçekleştiren Chado'yu Türkiye'ye getiren Barış Çekin ve Tunç Berkman, çayları "Art of Living" nefes, yoga, stres yönetimi Eğitmeni Arzu Özev eşliğinde eşsiz bir seremoni ve keyifli bir sohbet ile gelenlere sundu.  


Bu çayı diğerlerinden ayıran özellikler neler? 

  • Özel aromalı çayları ile tüketicilerinin beğenisine bire bir hitap eden Chado, adını Uzakdoğu felsefesinden alıyor... Çaya giden yol anlamına gelen "Chado" çayın hazırlanma, sunuş ve içimini içeren özel bir seremoniyi kapsıyor... Chado'nun saygı, sükunet, saflık ve uyum öğeleriyle oluşan bu seremonisi çay düşkünlerini Zen felsefesiyle tanıştırıyor... 
  • Hindistan'dan Çin'e, Japonya'dan Brezilya'ya, Güney Afrika'dan Taiwan ve Vietnam'a çayın birbirinden özel aromalarını POŞET OLMADAN, en doğal haliyle sunuyor! 

Çay çeşitleri? 

Beyaz Çay, Yeşil Çay, Oolong Çayı, Siyah Çay, Çiçek ve Pu-er Çayı... 



Bunların yanı sıra;

 C vitamini açısından çok zengin olan Güney Afrika Çayı Rooibos,
Ayurveda çayı olan Marigold Lemon Tulsi Blend
Bir çok meyvenin karışımı tropik tatlar içeren Tropical Mate... 



Bitmedi! 
Organik Hint Çayı Chai Masala,
Çin Yasemin çayı Jasmine Pearls,
Hint Yeşil Çayı Himalayan Sun Dried, 
Japon Organik Çayı Matcha, 
Çin Beyaz Çayı Imperial White...

Yani bundan sonra Chado çaylarıyla midemiz rahat, sindirim sistemimiz çalışkan, ruhumuz dingin olacak... ;)  Ayrıca internet sitesinde bulabileceğiniz, sıcak yaz günlerinde serinlemek için evde kaynatıp içebileceğiniz soğuk çayları da çok lezzetli =) 



Peki Chado'yu nerede bulabiliriz? Nasıl temin ederiz? 
Chado; Papermoon, Hyatt Regency, The House Cafe Şubeleri, Caribou Coffee Şubeleri, Backyard Cafe, Nişantaşı Pipa gibi bir çok restoran, kafe ve otelin menülerinde yer alıyor... 

Chado ürünlerini ayrıca hiç bir Kargo ücreti ödemeden, Chado'nun yenilenen web sitesi www.chado.com.tr' den temin edebilirsiniz... Afiyet olsun! ;) 




Hiç yorum yok: