11 Temmuz 2012

NEW YORK NEW YORK- 1 ;)

New York'a gitmek için hazırlanırken bavullardaki kilo sınırı her zaman beni strese sokar... Ama artık bilinçliyim ;) Seyahate gidiyorsanız, yanınıza bir spor ayakkabı, bir şık ayakkabı... İki eşortman altı, bir kaç tişört... Ve bir de şık elbise yeterlidir emin olun ;) Zaten gittiğiniz yer Amerika ise bilin ki götürdüğünüz kadar eşya satın alarak döneceksiniz en az parayla gideniniz bile... =)
İnsanoğlu... Etkileniyoruz her reklamdan, filmden, sözden... Amerika bizim için bir rüya... Gidince mutlaka alışveriş yapılır... Beynimize sürekli gönderilen sinyaller bu yönde olduğundan oraya gidince içinizden çıkan alışveriş canavarını görünce şoke olacaksınız :)
Ama şimdi benimle gidiyorsunuz... Yaslanın arkanıza... Başlayın okumaya... ;) Size bir kıyak... ;) Yanınıza bavul almanıza gerek yok... Sıfır maliyet... Yorulmak ve jet lag da benden ;) Veeeee başlıyoruz! ;)
Havaalanındayız... Biletleri alıp pasaport kontrolünden geçtikten sonra önümüzde boylu boyunca uzanan   Duty Free mağazalarını görüyoruz... Ama artık akıllandık... Ucuz diye parayı harcayıp Amerika'da çadırda yaşamak yok =)))

TAV PASSPORT:

Pasaport kontrolünden geçer geçmez karşıda TAV Passport'u tanıtan bir stand gözünüze çarpıyor... Gelin burada neler olduğuna beraber bakalım ;)

TAV nedir?

"Tepe ve Akfen gruplarının ortak girişimiyle 11 yıl önce kurulan TAV Havalimanları iştiraklerinden biri olan TAV İşletme Hizmetleri A.Ş., faaliyete geçtiği 2004 yılından bu yana havalimanlarında müşteri odaklı bir anlayışla hizmet ve danışmanlık veriyor." diyor web sitelerinde... 


Peki TAV Passport nedir? 


"TAV Passport, TAV Havalimanları Holding tarafından işletilen havalimanlarından yapacağınız seyahatlerinizde size hız, konfor ve ayrıcalık sağlayan özel bir üyelik programıdır."


Bunların hepsini şeker mi şeker TAV çalışanlarından dinledikten sonra blogger olduğumu söyledim ve kartımı verdim... Sizin bana bir kıyağınız oldu... Programın demosunu yapmayı teklif ettiler...=) Ve uçağın kapısına kadar TAV Passport'un özel aracıyla götürüldüm ;) Böylece Ring Hizmeti ayrıcalığını birebir yaşamış oldum... İnanın uçağın kapısına kadar koşmak yerine arabayla gitmek çok rahat bir durummuş;) 



Başka ne ayrıcalıkları var? 

  • Ücretsiz otopark ve vale hizmeti,
  • Terminal girişlerinde size özel X-ray,
  • Transfer hizmeti,
  • Business check-in,
  • Pasaport ve güvenlik kontrolünden geçerken öncelik,
  • Duty Free'de özel kasa ve avantajlı alışveriş,
  • Ring Hizmeti,
  • Lounge kullanımı,
  • Restoran ve Kafelerde İndirimler,
  • Araç Kiralama,
  • Konaklama,
  • Toplantı Salonu... 
Vee daha neler neler... ;) Yıllık KDV dahil 1000 TL'ye bunların hepsine sahip olabilirsiniz... Sürekli seyahat eden insanlar için çok avantajlı bir uygulama ;)

Dönüşte yüzlerce insanın kuyruğundan sıyrılıp TAV PASSPORT'un kendisine ayırdığı 1 numaralı pasaport kontrolünden yaklaşık 5 dakikada geçtik... Uygulamanın sunduğu ayrıcalıklar onlarca saat çektiğiniz uçak yolculuğundan sonra uyuşmuş ayaklarınıza ve yorgun bedeninize ilaç gibi geliyor... ;) 
Tav Passport hakkında daha fazla bilgi almak için : 
http://www.tavpassport.com/

ATATÜRK HAVAALANI'NDA BİR GÜZEL KITCHENETTE ! =)

Uzun zamandır hızlı hızlı geçtiğim ve bir türlü dolaşmaya fırsat bulamadığım için Atatürk Havaalanı dış hatlardaki yenilikleri kaçırmışım... Yemek katında Kitchenette tabelasını görünce çok sevindim ;) Ve hemen üst kata çıktım... Bakın 8 ay önce açılan Kitchenette ne de güzel olmuş ;) 




ŞİMDİ UÇAĞA... ;) 


Haydi bakalım... Şimdi mutluluklaaa uçağa gidiyoruz... Türk Havayolları'nın güleryüzlü personeli uçağın kapısında sımsıcak karşılıyor bizi...;) 

Biletlerimiz Comfort Class...;) Thy'nin uzun uçuşlarında açtığı ara bölüm... Koltuklar geniş ve rahat... Uzun boylular için biçilmiş kaftan ;) 

Uçuşumuz başlıyor! ;) Yarın New York'tayız sevgili takipçilerim...




Takipte Kalın! ;) 






Hiç yorum yok: