31 Ağustos 2012

Burcu'dan Mektup Vaar! :) TARKAAAAN! ;)

Harbiye Açıkhava'da Tarkan'ın konseri var haberini duyduğumdan itibaren pusuya yattım:) Ve biletler satışa çıktığı an girdim siteye, buldum güzel yerden iki bilet. Çarşamba günü, annemi de taktım koluma gittim konsere. İşte izlenimlerim:

Tarkan konserlerine gidiş çok enteresandır... Tanıdık birileri var mı diye etrafı kolaçan edersin önce ciddi ciddi... Sonra önde oturan ünlülerin peşindeki kameralar dikkatini dağıtır.  Gözün takılır, bu sefer kim geldi diye bakarsın ön tarafa  :) Ünü hazmedememiş insanların komik tavırlarını izlersin... 
Ünlülerden kayda değer Malkoçoğlu ve sevgilisi Ceylan Çapa vardı en önde... Tabi Malkoç (ben samimi olduğumdan kısaca Malkoç diyorum:)) çok yakışıklıydı her zamanki gibi ;) Konser sırasında bir ara Tarkan "Malkoçoğluuuu!" diye seslendi kendisine... :) 




Tarkan sahneye çıktığı anda gözle görülür bir gevşeme, yanındaki tanımadığın insanla kanka olma hali görülüyor konserlerinde:) Konser başında birbirlerinin yüzüne bakmayan insanlar, Tarkan göründüğü anda sanki kırk yıllık dostmuş gibi birlikte dans ediyor, konuşuyor, şarkı söylüyorlar... Tarkan'ın bir özelliği bence bu... ;)






Ve Tarkan :) Gerçekten Türkiye'nin bir numarası o... Dansıyla, (tek yeni şarkısı olmasına rağmen) şarkılarıyla ve pozitif enerjisiyle ışık saçıyor... Daha ilk şarkıdan itibaren herkesin ayağa kalkıp dans ettiği konserler çok azdır herhalde dünyada :) Tarkaaan diye bağıranların arasında bir ara kendimin de olduğunu dehşetle fark ettim:) Nasıl oluyor bilmiyorum, orada değişiyorum ben de sanki herkes gibi ;)

Tarkan iki kere Orhan Gencebay'ın "Hatasız Kul Olmaz" şarkısını söyledi... Sanki hayranlarına bir mesaj gibiydi şarkı... Geçtiğimiz yıl gözaltına alınması, hakkında çıkan haberler... Hepsine yanıt verdi adeta. Az kalsın şarkıyı söyledikten sonra çıkıp sarılacaktım biz seni her halinle seviyoruz diye :) Tabi bendeki de fazla duygusallık... En ufak şeyde nasıl bu kadar empati yapıyorum anlamıyorum ki :) 

Bu arada, Tarkan'ın bir an önce yeni albüm yapması şart... Özlediiiiik, yeni şarkılar istiyoruuuz :) 
Eğer bu yazıyı şans eseri görüp de okursa, kendisine helal olsun sana! demek istiyorum... 
Helal olsun! Çünkü ben 12 yaşındayken de senin şarkılarını söylerdim, şimdi de söylüyorum hem de benden 20 yaş küçüklerle birlikte... 
İyi ki varsın Tarkaaaaaan ! İyi ki megastarımızsın! ;)



4 yorum:

Pelin dedi ki...

Cok guzell bir yaziii :)

E dedi ki...

Aaaa keske benim de haberim olsaydi belki giderdim ama cok eglenceli bir yazi ;)

Ki dedi ki...

Superr .. :)

Deren dedi ki...

Tarkan i severim cok basarili
Bir sanatçı..