18 Eylül 2012

CEYLAN ÇAPA, KERASTASE CRISTALLISTE SERİSİNİN MARKA YÜZÜ OLDU!


Ben bu kızı çok seviyoruuuum! Tanıyor muyum? Hayır :) Ama basından gördüğüm kadarıyla sıcacık bir kız... Çocukluğundan beri güzelliğiyle herkesin dikkatini çeken Ceylan Çapa, artık Kerastase'in yeni Cristalliste serisinin marka yüzü ;) 



Bakın geçtiğimiz hafta neler oldu? :) 



Geçtiğimiz hafta Kerastase, yeni Cristalliste serisini doğal ve ışıltılı saçlarıyla herkesi kendine hayran bırakan ünlü isim Ceylan Çapa ile tanıttı. Ayşe Kucuroğlu'nun ev sahipliğinde Happily Evet After'da gerçekleşen davette Çapa, misafirler ile güzellik ve saç bakım sırlarını paylaştı ;) 



Doğal, uzun ve bakımlı saçlarının sırrını Kerastase Cristalliste serisine borçlu olduğunu açıklayan Çapa, bir çok genç kadına da ilham kaynağı olacak.  


Peki Kerastase Cristalliste serisinin özelliği ne? 
Sıvı Işık Kompleksi ile özel olarak geliştirilmiş Cristalliste serisi, içeriğindeki yeni nesil temizleyiciler ve ekolojik bakım maddeleri ile köklerden uçlara kadar hafiflik, ipeksi dokunuş ve ışıltı kazandırıyor. Cristalliste serisi, yağlı saç kökleri ve hassaslaşmış saç uçlarına yönelik özel olarak geliştirilmiş teknolojisi ile saç kökü ve saç tellerinin esnekliğini, ışığını ve canlılığını sağlıyor. 



Haydi kızlar! Saçlarımız bu güzel serinin tadını çıkarsın! ;) 







Hiç yorum yok: