27 Eylül 2012

filmekimi BAŞLIYOOOOR! ;)


İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından 11. kez düzenlenen sonbahar film haftası muhteşem filmleriyle izleyenlere sanat ziyafeti sunacak. Yoğun istek üzerine 28 Eylül cuma akşamı başlayacak olan film haftası 7 Ekim'de sona erecek. Parlak yapımlar, usta yönetmenlerin dünyanın belli başlı festivallerinde gösterilmiş, ödüller kazanmış son yapıtlarının da aralarında bulunduğu 39 film salonlarda oynayacak.  Filmekimi, İstanbul'da 9 gün boyunca Atlas, Beyoğlu ve Nişantaşı City's Citylife sinemaları olmak üzere 3 sinemada izleyicisiyle buluşacak. 


Vodafone FreeZone sponsorluğunda gerçekleşen Festival'de gençlere sürpriz var. Vodafone hattı olan gençler seçecekleri iki filmde bir bilet alınca bir bilet hediye! :) 


Bu yıl Türkiye'nin dört bir yanında Filmekimi rüzgarı esecek. İstanbul dışında Bursa, İzmir, Ankara, Erzurum, Diyarbakır, Gaziantep, Van ve Batman'da da sanatseverlerle buluşacak bu güzel filmler! 

Bir müjde daha! Hafta içi gündüz seansları (11.00- 13.30- 16.00) sadece 5 TL. 

Filmekimi hakkında ayrıntılı bilgi almak, seanslara bakıp film seçmek isterseniz işte web adresi: 

http://filmekimi.iksv.org/tr/Program.asp


Ben bu güzel haftada City's alışveriş merkezi içindeki CityLife  sinemalarından çıkmayacağım gibi gözüküyor :) Sizleri de beklerim! Seçin filminizi ve seansınızı gelin City'se içiniz sanatla dolsun ;) 



Hiç yorum yok: