28 Eylül 2012

ÖLÜM YASASINA HAYIR! PAZAR SAAT 14.00 TAKSİMDEYİZ!


Hayat insana çok şey öğretiyor... Her yeni yaşınızda farklı dünyaların kapıları aralanıyor ve siz içeri giriyorsunuz. Sizinle kedim Cancan'ın eve gelişini ve ondan sonra değişen, gelişen hayata bakışımı paylaşmıştım. Sokak hayvanları candır can! Düşünsenize, durduk yere size kızan bir köpek gördünüz mü ya da durduk yere sizi tırmalayan bir kedi? Onlar bizim sadık, korunmaya muhtaç, gözlerimize şefkatle bakan dostlarımız... 
Hepsi öyle bir bakar ki gözlerimize, gel dememizi beklercesine... 
Onları hayatımıza dahil etmeyebiliriz. Ya da sadece uzaktan izleyebiliriz. Ama şimdi onlar için hazırlanan ölüm yasasına susamayız, susmamalıyız! Onlar konuşamazken, sessizken, ne istediklerini söyleyemezken; biz onları ölüme yollayamayız!


Cancan'ın sizden bir isteği var. Pazar günü, eş zamanlı olarak Türkiye'nin her yerinden hayvanlar adına bizler "HAYIR" diyeceğiz bu yasaya... Sen de gel! Cancan gibi şanslı olmayan dostlarımız için bu yasaya karşı çıkalım. Onlar için bir şeyler yapalım! 30 Eylül Pazar günü saat 14.00 randevu saatimiz! Taksim Galatasaray Lisesi Önü'nde buluşalım! ;) 





Hiç yorum yok: