2 Eylül 2012

Twitter Günlüğü- İşte ünlüler... =)

Eveeet... Blogumda yepyeni bir bölüm olacak artık ;) Twitter'da ünlülerin koydukları resimler, önemli olaylar, polemikler... Bunları derleyip sizlere sunacağım... Özellikle, en beğendiklerimi paylaşacağımın altını çizmek isterim ;) Bundan sonra hiç yorulmanıza gerek kalmayacak, açın Yaşamın Tatları'nı, yaslanın arkanıza, sosyal medyada neler oluyor ondan öğrenin... 




Siren Ertan dün kuzenlerinin düğününe kendi tasarımıyla katıldı... Ve güzelliğini, onu çok merak eden takipçileriyle paylaştı... Gerçekten göz kamaştırıcı değil mi? ;) Saçı, makyajı, takıları kıyafetiyle çok uyumlu... 





Bugün de yakın bir arkadaşının ikizlerinin sünnet düğününe bu güzel kıyafetle katıldı... Kıyafetleri o kadar iyi taşıyor ki... İnsanın hemen atölyesinin kapısını çalası geliyor değil mi ? ;) 


Ve bombaaa... Ömür Gedik, Azra Akın ve Kıvanç Tatlıtuğ... Onları bir araya ne getirmiş sizce? Tarkaaan!!! Ömür Gedik, Tarkan'ın son konserinde onları bulunca hemen resim çektirmiş... Altına da not düşmüş... "Bu geceki tarkan konserine simdilik kivanc tatlitug ve azra akin damga vuruyor. Alkis kiyamet onlar icin." 


Konseri Burak Yeter ile izleyen Ömür Gedik ;) 

Ece Erken tatilini bitirip yarın İstanbul'a dönüyor... Dönmeden önce son bir kez denizin tadını çıkarırken bu fotoyu takipçileriyle paylaştı :) 



Vee en güzel resim... 2012 Londra Paralimbik Oyunları'ndan bir kare...Bakan Fatma Şahin'in Twitter'dan yüklediği bu fotoğraf erkek basketbol takımımızın İspanya'yla oynadığı maçtan... Bizi orada temsil edip gururlandıran bütün oyunculara teşekkürler ;) 


Hiç yorum yok: